ما در دفاع هستیم

خالد قدومی
نماینده جنبش حماس در تهران

آنچه را که روز گذشته در فلسطین اشغالی روی داد نباید فقط مربوط به تحولات دیروز و امروز دانست، بلکه عملیات روز گذشته مجاهدین فلسطینی یک لحظه یا یک اتفاق تاریخی در فرایند مواجهه مردم مظلوم فلسطین با رژیم کودک‌کش صهیونیستی است که از قرن گذشته میلادی آغاز شده است. به رغم این تاریخ طولانی از غصب، ظلم و کودک‌کشی، امروز هم شاهد هستیم که عده‌ای افراط‌گرا، متعصب و وحشت‌آفرین در رأس رژیم کودک‌کش صهیونیستی قرار دارند. در رأس این رژیم وحشت‌آفرین، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم قرار دارد و پس از او، دیگر وزرا و اعضای کابینه این رژیم هستند که هیچ مرزی در رفتار و عملکرد خود قائل نیستند. آنان به بهانه‌های مختلف، کودکان و زنان مسلمان فلسطینی را به شهادت می‌رسانند، یا به اماکن مقدس مسلمانان توهین کرده و هر نوع بی‌حرمتی را نسبت به آنها روا می‌دارند. سران رژیم کودک‌کش صهیونیستی، حتی احترامی به اماکن مقدس سایر ادیان غیریهود هم قائل نیستند.
به رغم همه این جنایت‌های آشکار و هر روز، تنها واکنشی که از سوی جهان دیده شد، سکوت محض بود. جامعه جهانی، نه تنها هیچ اقدامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین انجام نداد، بلکه با سکوت خود دست این رژیم کودک‌کش را برای جنایت‌های بیشتر نیز باز گذاشت.
عملیات روز گذشته مجاهدین فلسطین علیه دشمن صهیونیستی محصول چنین شرایطی است. به عبارت دیگر، همان طور که آقای ابوخالد فرمانده گردان‌های قسام اعلام کرده است، در چنین شرایطی که از هر سو وحشت و ظلم بر مردم مظلوم فلسطین تحمیل می‌شود، فلسطینیان چه می‌توانند بکنند و تا کجا می‌توانند صبر کنند؟ آیا این وضعیت برای هر ملت یا هر کشور دیگری، قابل تحمل است؟
از سوی دیگر، نباید این واقعیت را از نظر دور داشت که عملیات روز گذشته، صرفاً یک عملیات فلسطینی بوده است. این عملیات، دفاع از قدس شریف هم هست که به همه مسلمانان جهان تعلق دارد. مسجد‌الاقصی یکی از اولین مکان‌های مقدس مسلمانان است، نخستین قبله‌ای که پیامبر بزرگوار اسلام به سوی آن نماز گزارد. همچنین پیامبر اسلام از این مکان به معراج رفتند. جالب آنکه حتی سازمان ملل نیز مسجد‌الاقصی را متعلق به مسلمانان دانسته و در کنار سوابق تاریخی آن، گفته است که این مکان ربطی به صهیونیست‌ها ندارد.
بنابراین باید از سازمان ملل یا جامعه جهانی پرسید که چرا نسبت به اشغال این مکان مقدس مسلمانان سکوت می‌کنند؟ یا اینکه باید از مسلمانان پرسید که چرا به بی‌حرمتی صهیونیست‌ها نسبت به مسجد مقدس، اقدام درخوری انجام نمی‌دهند؟
امروز مجاهدان فلسطین، نه فقط برای آزادسازی اراضی اشغالی و بیرون راندن دشمن صهیونیستی، بلکه برای آزادسازی قدس شریف هم قیام کرده‌اند. مجاهدان فلسطینی اعلام کرده‌اند که عملیات طوفان‌الاقصی تا آزادی قدس شریف ادامه خواهد شد.
برخی از رسانه‌ها یا مقام‌های غربی، همچون گذشته به دفاع از رژیم صهیونیستی بر آمده‌اند. اما اینان این مسأله را فراموش کرده‌اند، مناطقی که روز گذشته رزمندگان مقاومت وارد آن شده‌اند و از دشمن صهیونیستی اسیر گرفته‌اند، همگی متعلق به خود فلسطینی‌هاست.
به عبارت دیگر، خروج از غزه و هجوم به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین، نه یک حمله تهاجمی صرف، بلکه بازگشت به درون سرزمین‌هایی است که با زور اشغال شده است.
براین اساس، ما جنگ اخیر را یک جنگ دفاعی می‌دانیم، جنگی که از قرن گذشته میلادی، از سوی صهیونیست‌ها علیه ملت مظلوم فلسطین تحمیل شده است.
امروز به جهان اعلام می‌کنیم که مردم فلسطین مانند مردم همه نقاط جهان خواستار امنیت و صلح هستند و می‌خواهند در آرامش زندگی کنند. اما این خواسته‌ها هرگز باعث نخواهد شد تا از حقوق حقه خود، که همانا آزادی فلسطین اشغالی است، کوتاه بیایند.
اکنون مجاهدان فلسطینی نقش خود را ایفا کرده و با خون و مجاهدت‌های خود، تا عمق سرزمین‌های اشغالی نفوذ کرده و دشمن صهیونیستی را به اعتراف به شکست وا داشتند. در این شرایط، سؤال ما از امت مسلمان این است که شما چه خواهید کرد؟ نقش و جایگاه شما در این جنگ چیست؟ آیا صرفاً به بیانیه دادن بسنده خواهد شد یا اینکه امت اسلام در حفاظت از حقوق حقه مردم فلسطین و دفاع از قدس شریف، اقدام عملی خواهد کرد؟
می دانیم که در همین شرایط و البته متأسفانه، برخی از دولت‌های منطقه به سمت عادی‌سازی روابط با رژیم کودک‌کش صهیونیستی حرکت کرده‌اند. سؤال بزرگ‌تر از این دولت‌هاست که آیا براستی از میزان جنایت‌های این رژیم، چه در سرزمین‌های اشغالی و چه در سراسر منطقه، اطلاع دارند؟
نبرد اخیر نشان داد که ما در دفاع بیش از 70 ساله خود، نه‌تنها کوتاه نخواهیم آمد، بلکه روزبه‌روز در حال تقویت توان و نیروی خود هستیم. امروز همه جهان، بویژه امت اسلام باید بداند که ما درحال دفاع هستیم و این جنگ تا آزادی کل فلسطین از نحر تا بحر ادامه خواهد یافت.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و نود و شش
 - شماره هشت هزار و دویست و نود و شش - ۱۶ مهر ۱۴۰۲