صفحات
شماره هشت هزار و دویست و نود و یک - ۰۹ مهر ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و نود و یک - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - صفحه ۱۰

اخبار

کل مطالبات گندمکاران حداکثر تا ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود

طبق گفته رئیس مجلس شورای اسلامی، حداکثر تا ۱۰ روز آینده کل بدهی دولت به گندمکاران پرداخت خواهد شد.
محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح دیروز شنبه ۸ مهرماه مجلس شورای اسلامی و در پاسخ به تذکر جمعی از نمایندگان مجلس که خواستار تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران بودند، گفت: درباره پرداخت مطالبات گندمکاران جلسه‌ای برگزار شده است که در آن جلسه رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشت. وی بیان کرد: بر اساس پیگیری‌های انجام شده، حداکثر ظرف ۱۰ روز آینده کل بدهی گندمکاران پرداخت خواهد شد.

 

همکاری‌های شیلاتی ایران با کشورهای جهان گسترش می‌یابد

ایران توانمندی‌های بسیاری در زمینه آبزی‌پروری دارد و در این زمینه آماده همکاری با کشورهای همسایه از جمله روسیه و نیز کشورهای آفریقایی است.
سید حسین حسینی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در دیدار با شستاکوف، رئیس آژانس فدرال ماهیگیری روسیه گفت: کمیسیون مشترک شیلاتی ایران و روسیه در اردیبهشت‌ماه در آستاراخان روسیه برگزار شد و همکاری‌های تجاری، علمی‌-‌تحقیقاتی، بازسازی ذخایر، ماهیگیری و سرمایه‌گذاری جزو زمینه‌های همکاری با روسیه است.
حسینی با اشاره به جلسه کمیسیون حفاظت و بهره‌برداری بهینه از منابع زنده آبزی دریای خزر، از مدیریت خوب روسیه در این اجلاس تشکر کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران همچنین برگزاری نمایشگاه بین‌المللی شیلات سنت‌پترزبورگ را خوب ارزیابی و از طرف روسی دعوت کرد که از نمایشگاه بین‌المللی شیلات در تهران بازدید کند.
شستاکوف، رئیس آژانس فدرال ماهیگیری روسیه نیز در این دیدار به سوابق همکاری دو کشور در زمینه تجارت، تحقیقاتی، آبزی‌پروری و سرمایه‌گذاری در ایران اشاره کرد و خواستار گسترش روابط با ایران شد.
بنا بر این گزارش، رئیس سازمان شیلات ایران همچنین در این سفر و در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی شیلات در سنت‌پترزبورگ با وزیر ماهیگیری و اقتصاد دریایی جمهوری گینه دیدار کرد. در این دیدار طرف گینه‌ای خواستار گسترش همکاری‌های شیلاتی و استفاده از پتانسیل‌های آبزی‌پروری ایران شد.
حسینی در این دیدار با بیان اینکه سیاست ایران گسترش همکاری با آفریقاست، گفت: ایران توانمندی‌های بسیاری در زمینه آبزی‌پروری دارد که برای انتقال آن، در مرحله اول نیازمند این است که مطالعات جامعی از پتانسیل‌های آبزی‌پروری گینه انجام تا قابلیت‌های آبزیان پرورشی مشخص شود بنابراین لازم است کارشناسان گینه‌ای به ایران آمده و آموزش‌های لازم را فرا گیرند.

جستجو
آرشیو تاریخی