صفحات
شماره هشت هزار و دویست و هشتاد و چهار - ۳۰ شهریور ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و هشتاد و چهار - ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ - صفحه ۱۵

فعالان دفاع مقدس در دیدار با رهبری چه دغدغه‌هایی را مطرح کردند؟

بکارگیری الگوی دفاع مقدس در پیشرفت کشور

روز گذشته جمعی از طلایه‌داران، خانواده‌های شهدا، هنرمندان، نویسندگان و امدادگران و پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس به مناسبت هفته دفاع مقدس با رهبر انقلاب دیدار کردند. پیش از سخنان رهبر انقلاب، جمعی از فرزندان شهدا و فعالان حوزه دفاع مقدس سخنانی را بیان کردند که در این گزارش می‌آید:

ضرورت حکمت‌بنیان شدن دولت
«زهرا برزگر» دکترای انرژی و دارای عنوان زن متخصص برتر و رئیس سمن فرزندان شهدا در این مراسم، با بیان اینکه فرزند شهید و مطالبه‌گر بیانیه گام دوم انقلاب و خواستار تخصص در دولت انقلابی هستیم، گفت: ما فرزندان شهدا مطالبه‌گر حکمت‌بنیان شدن دولت هستیم. آموزش، بهداشت و مسکن مطالبه ما از دولت است که سستی در آن بنیان خانواده را مورد خدشه قرار می‌دهد؛ حال آنکه الگوی دفاع مقدس راهگشاست. وی سرفصل قرار گرفتن جهاد حکمت را راهکار نجات کشور دانست و تأکید کرد: باید حکمت سرلوحه و سرفصل آموزش قرار داده شود. رئیس سمن فرزندان شهدا، جهاد مسکن را مطالبه دیگری دانست که مورد تأکید خانواده‌های شهداست و گفت: جهاد مسکن مطالبه‌ای است که مورد نیاز خانواده‌هاست که باید در خور هویت ایرانی- اسلامی و در شأن ملت بزرگ ایران و با معماری حکمت‌بنیان دنبال شود. این جهاد، الگوی دیگری از دفاع مقدس را نمایان می‌کند. ما امروز در جبهه‌های جدید در خدمت انقلاب هستیم.

سربلندی ملت ایران با ترویج فرهنگ دفاع مقدس
«میثم صالحی» فرزند شهید و فوق‌تخصص شیلات و دارای سطح دو حوزوی کارآفرینی نیز در این مراسم، با بیان اینکه فرزندان شهدا دلسوخته نظام و انقلاب اسلامی هستند و محکم پای انقلاب اسلامی و امام ایستاده‌اند، افزود: امروز توسل به شهدا گره‌گشاست؛ شهدا از جان و خانواده خود گذشتند و برای سربلندی نظام جان خود را فدا کردند.
شهدا بی‌توقع نسبت به شغل و پول، پای کار نظام ایستادند و امروز نیز فرزندان شهدا همچون پدران‌شان آماده هستند که در مسیر انقلاب و نظام بدون توقع حضور داشته باشند. صالحی گفت: امروز برای سربلندی انقلاب اسلامی راهی جز ترویج فرهنگ دفاع مقدس به‌خصوص بین مسئولان نداریم. امروز خدمت به مردم باید وظیفه باشد، نه شغل و کار و یا برای حقوق.

بانوان هوشمند و بیدار، در صف اول مبارزه با توطئه‌های دشمنان
«سمیه بروجردی» نخبه ایرانی، فرزند شهید محمد بروجردی (مسیح کردستان)، دکترای پزشکی، دبیرکل جنبش دانشجویان شاهد و ایثارگر اظهار داشت: سلام بر پدر عزیزم، رهبر فرزانه و حکیم جهان اسلام، فرمانده مقتدر و ولی مدبری که زمینه‌سازی ظهور منجی بشریت را راهبری می‌کند.
پدر عزیزم! من فرزند شهید بروجردی هستم؛ شهیدی که راه صدساله شهادت را در مدت کوتاهی پیمود. شهید بروجردی با شناخت مدیریت بر پایه مردم، امنیت پایدار را در غرب کشور برقرار کرد و با شعار «مبارزه با منافقین، نه مردم مظلوم کرد» سازمان پیشمرگان کرد مسلمان را تشکیل داد. این نخبه ایرانی ادامه داد: او توانست نور امید و اعتماد به جمهوری اسلامی را در دل زنده نگه دارد و به معنای واقعی مسیح کردستان شود و چه زیبا در مورد ایشان فرمودید، که ایشان همواره آرامش خود را حفظ می‌کردند. امروز هم دختران و زنان آگاه و هوشمند و بیدار که افتخارات زیادی در عرصه‌های متعدد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و خانواده خلق کرده‌اند، در صف مقدم برای مقابله با مکر دشمنان ایستاده‌اند، همان‌گونه که در دفاع مقدس زنان ما نشان دادند. در پایان از حضرت حق طلب داریم که بصیرتی عمارگونه به ما عطا کند تا در رکاب نایب امام زمان (عج) در مبارزه با استکبار مستحکم باشیم.

تدوین نقشه جامع علمی ـ پژوهشی دفاع مقدس متأثر از بیانیه گام دوم انقلاب است
«فرانک جمشیدی» پژوهشگر دفاع مقدس و نویسنده شش عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس صبح روز سه‌شنبه در دیدار جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت با رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: تدوین نقشه جامع علمی ـ پژوهشی دفاع مقدس به نظر می‌رسد ملهم و متأثر از بیانات حضرتعالی خصوصاً بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
سندی که به زعم من از یک سو عمدتاً بر ضرورت شکل‌گیری تلاش‌های جدی در جهت ایجاد و نمایش قدرت ملی ایران و اتکا به آن برای عبور از چالش‌ها و بحران‌ها تأکید دارد و از سوی دیگر در آن نوعی اقبال و اعتنا به شکل خاصی از قدرت دیده می‌شود.
جمشیدی ادامه داد: قدرت نرم به عنوان پشتوانه‌ای برای قدرت ملی و نیز قدرتی که بخش مهمی از آن بواسطه تولید، سازماندهی و رده‌بندی دانش و یا بهینه‌سازی سه منبع انسان، دانش و استعداد تأمین می‌شود. چهار کلیدواژه بیانیه گام دوم یعنی ایمان، اخلاق، اراده و امید را باید به عنوان آبشخور جامعه‌های علمی این نقشه و سه کلیدواژه عدالت، عزت و وحدت را به عنوان نقاط کانونی یا مرکزی در ترسیم خطوط اصلی دیپلماسی علمی کشور می‌شود، در نظر گرفت.

بیان خاطرات دفاع مقدس موجب اقتدار و انتقال فرهنگ دفاع مقدس می‌شود
«حمید پارسا» رزمنده دفاع مقدس و راوی ویژه کاروان‌های راهیان نور دانشجویی از سال ۸۵ تاکنون در این مراسم، با بیان اینکه در سال‌های متمادی در عرصه راهیان نور خاطرات شهدا بیان می‌شود، گفت: امروز دشمنان برای جوانان ما برنامه دارند و هرچقدر ارتباط ما با جوانان بیشتر باشد، قطعاً برنامه دشمنان خنثی خواهد شد.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: حضور جوانان در یادمان‌های دفاع مقدس و بیان خاطرات هشت سال دفاع مقدس موجب اقتدار و انتقال فرهنگ دفاع مقدس می‌شود./ خبرگزاری دفاع مقدس

جستجو
آرشیو تاریخی