دیگه‌چه‌خبر؟

پوشش دانشجویی برای ترویج تروریسم تجزیه‌طلب
خبر اینکه، لیلا حسین‌زاده که در برخی رسانه‌ها با عنوان «دانشجوی زندانی» و با خبرهایی پیرامون «نگرانی از وضعیت سلامتی»‌اش مورد حمایت ویژه قرار می‌گرفت، روز گذشته با فیلمی موضوع بحث کاربران شبکه‌های اجتماعی شد که با لباس فرم گروهک تروریستی پژاک، بدون پوشش سر و با کمترین اثری از بیماری در جلسه ادعایی دفاع از پایان‌نامه مقطع  کارشناسی ارشد، نه در زندان که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران حضور یافته بود. ماجرای این فیلم اما آنجا واکنش‌برانگیز‌تر شد که او پایان‌نامه‌اش را به جاسوسان و عمال حکومت کمونیستی استالین در پیش از انقلاب یعنی جعفر پیشه‌وری و قاضی محمد به‌عنوان پایه‌گذاران تحرکات جدایی‌طلبانه در ایران تقدیم کرد!
چه اینکه پیشه‌وری با فرقه دموکرات آذربایجان و قاضی محمد با جمهوری ادعایی مهاباد در تاریخ معاصر ایران به‌عنوان بنیانگذاران جریانی شناخته می‌شوند که در گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب تکثیر یافتند و در سال‌های پیش و پس از انقلاب جنایات متعددی را در حق مردم از ترک، کرد و فارس روا داشتند؛ از خون مردمان کردی که توسط گروهک‌های کومله و دموکرات تنها به جرم هواخواهی از انقلاب اسلامی ریخته شد تا عملیات‌های تروریستی که بعضاً در همین سال‌های اخیر توسط این گروهک‌ها انجام شد و به کشته شدن تعداد بسیاری از هموطنان بی‌گناه انجامید.
لیلا حسین زاده اما با وجود این اقدام آشکارش برای اعلام ارتباط سازمانی با گروهک پژاک از طریق انتخاب نوع پوشش خود، در تمام سال‌های محکومیت‌اش به حبس و سپس در جریان بازداشت و رسیدگی به پرونده جدیدی که در مورد اقدامات او در جریان است، نه تنها مورد توجه و حمایت همه رسانه‌های بیگانه و معاند قرار داشت که از پوشش رسانه‌ای برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب از اعتمادآنلاین و خبرآنلاین تا سایت خبری جماران قرار داشت، تا آنجا که در جریان تبدیل قرار بازداشت موقت او به وثیقه، این رسانه‌ها با خبرهایی همچون ادعای احتمال کور شدن این زندانی و دچار شدن او به انواع و اقسام بیماری مخاطب را بمباران می‌کنند.
درست در شرایطی که ماجرای فیلم دفاع لیلا حسین‌زاده با جزئیاتی که اشاره شد، با پرسش‌های متعددی نظیر چرایی عدم برخورد با اقدام این متهم امنیتی و مماشات دانشگاه با او همراه شده بود، معاونت آموزشی دانشگاه تهران با انتشار توضیحاتی پاسخگو شد. بر اساس این توضیحات حسین‌زاده در نیم‌سال دوم تحصیلی1402-1401 در دهمین نیم‌سال تحصیلی از زمان آغاز تحصیل خود قرار داشته و دانشجوی سنواتی بوده که موضوع آن باید در کمیسیون موارد خاص مطرح می‌شد. کمیسیون هم با بررسی پرونده تحصیلی او  در جلسه  14 شهریور رأی به محرومیت از تحصیل داده است. دانشگاه تهران تأکید کرده که برگزاری جلسه‌ای تحت عنوان دفاع برای این دانشجو که محروم از تحصیل بوده است، محلی از اعراب ندارد و دانشگاه وی را اساساً دانشجو نمی‌داند.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و هشتاد و سه
 - شماره هشت هزار و دویست و هشتاد و سه - ۲۹ شهریور ۱۴۰۲