خبر

رئیس سازمان مالیاتی خبر داد:
شناسایی فرار مالیاتی با فاکتورسازی ۱۵هزار میلیارد تومانی
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی فرار مالیاتی در چند استان خبر داد و گفت: به‌تازگی ۲ پرونده فاکتور فروشی یکی در استان همدان به ارزش ۱۲هزار میلیارد تومان و دیگری در استان یزد به ارزش ۲هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان با کمک نهادهای امنیتی شناسایی شده است.
به گزارش ایرنا از سازمان مالیاتی، سیدمحمدهادی سبحانیان در نشست هم‌اندیشی واحدهای بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور، با بیان اینکه سازمان مالیاتی، اولین دستگاهی است که واحدهای استانی مبارزه با پولشویی را راه‌اندازی کرده است، به برخی از اقدامات نظام مالیاتی در امر مبارزه با فرار مالیاتی اشاره کرد. وی افزود: اخیراً دو پرونده فاکتورفروشی یکی در استان همدان با مبلغ فروش فاکتور به ارزش ۱۲هزار میلیارد تومان و دیگری در استان یزد به ارزش ۲هزار و ۸۰۰میلیارد تومان با کمک نهادهای امنیتی شناسایی شده است؛ همچنین در استان قزوین از یک شرکت فعال خرید و فروش خودرو حدود ۶۸۰میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی شده است.

شناسایی فرار مالیاتی در چند استان/ استفاده از صندوق قرض‌الحسنه برای فرار مالیاتی
رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه تاکنون برخی از این اقدامات منجر به صدور برگ تشخیص نیز شده است، گفت: در استان آذربایجان‌غربی، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان از ۶ شرکت در حوزه دلالی زنجیره آهن قراضه و حدود ۴۰۰میلیارد تومان از یک شخص در حوزه خرید و فروش رمزارز در مرحله وصول قرار دارد؛ همچنین در حوزه فولاد برای دو شرکت در آذربایجان‌شرقی و یک شرکت در زنجان، بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان برگ تشخیص مالیاتی صادر شده است. سبحانیان اضافه کرد: در استان فارس برای اشخاصی که از یک صندوق قرض‌الحسنه برای فرار مالیاتی استفاده کرده بودند، بیش از ۲۴۰میلیارد تومان برگ تشخیص صادر شده است.

اخذ مالیات از دانه‌درشت‌ها، شرکت‌های بزرگ و هلدینگ‌های چند هزار میلیارد تومانی
وی با تأکید بر اینکه در حوزه مبارزه با فرار مالیاتی، رویکرد جدید نظام مالیاتی در حوزه شناسایی مصداقی، مقابله با دانه‌درشت‌هاست، بیان کرد: در این مسیر، واحدهای اجرایی مبارزه با فرار مالیاتی در کلیه استان‌ها به طور جدی وارد عمل شده‌اند و از همکاری نهادهای امنیتی و نظارتی نیز در سطح ملی و استان‌ها بهره می‌بریم. معاون وزیر اقتصاد گسترش چتر مالیاتی و انجام اصلاحات در نظام حقوقی مالیات‌ستانی برای تأمین درآمدهای پایدار مالیاتی را ضروری دانست و گفت: اعمال هرگونه فشار به مؤدیان شناسنامه‌دار و تولیدکنندگان برای تأمین این نوع درآمد پذیرفتنی نیست و باید اخذ مالیات از دانه‌درشت‌ها، شرکت‌های بزرگ و هلدینگ‌های چند هزار میلیارد تومانی صورت گیرد که حصول این امر تعامل و همکاری بیش از پیش نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط را می‌طلبد.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و شصت و سه
 - شماره هشت هزار و دویست و شصت و سه - ۰۱ شهریور ۱۴۰۲