صفحات
شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و نه - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و پنجاه و نه - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - صفحه ۶

اخبـــار

در سفر استانی رئیس عدلیه محقق شد
رفع موانع حقوقی
احیای پتروشیمی گلستان
کمتر از 2 سال پس از دستور رئیس قوه قضائیه و پس از ۱۶ سال راکد ماندن پتروشیمی گلستان موانع حقوقی احیا و سرمایه‌گذاری در این بنگاه اقتصادی و صنعتی و مشکلات بیش از 92 هزار سهامدار و 2 هزار شاغل آن برطرف شد. به گزارش میزان، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای که روز پنجشنبه با تمرکز بر رفع موانع حقوقی تولید بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی، بازدید نظارتی از مجموعه‌های قضایی و اتخاذ تدابیر پیرامون پرونده‌های کثیرالشاکی به استان گلستان سفر کرده بود، در سخنانی پیرامون احیای این پتروشیمی با اشاره به پیگیری‌های شخصی‌اش در این مورد، گفت: وقتی پروژه‌ای همچون پروژه پتروشیمی گلستان بالغ بر ۱۶ سال بر زمین مانده است، علاوه بر اتلاف سرمایه، زمینه ایجاد یأس نیز در جامعه و استان فراهم می‌شود؛ لذا با تسریع در کلید زدن فاز اجرایی این پروژه باید به اثبات رساند که می‌توان نسبت به عملیاتی‌سازی تمامی طرح‌های برزمین‌مانده گام برداشت و از این طریق روحیه امیدآفرینی را در جامعه تقویت کرد.
محسنی اژه‌ای سپس در نشست با مسئولان قضایی استان با بیان اینکه در موضوع احیای حقوق عامه، اولویت دستگاه قضایی پیگیری انجام وظایف و تکالیف قانونی مسئولان است، درباره پروژه‌های محل اختلاف محیط زیستی این استان تصریح کرد: نمی‌توان در میانه یک پروژه ملی به دلیل مسائلی نظیر مسائل زیست محیطی، به یکباره و بدون مشورت، اقدام به تعطیلی پروژه کرد، بلکه ضرورت دارد ضمن لحاظ همه‌جانبه موارد ناظر بر حفظ محیط زیست و انجام مشورت‌های تخصصی با صاحبنظران، اقدامات مقتضی را در راستای منافع مردم و توسعه کشور انجام داد.
رئیس قوه قضائیه همچنین پس از دیدار با بیش از ۷۰۰ نفر از علما و ائمه‌جمعه و جماعات اهل تشیع و تسنن استان گلستان، در جلسه حل و فصل نهایی پرونده کثیرالشاکی «مجتمع تجاری زرین گرگان» و استیفای حقوق حدود ۱۸۰ نفر حضور یافت.


سعید جلیلی: مشارکت در سایه رقابت شکل می‌گیرد
سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان حاضر در طرح ولایت در دانشگاه شهید بهشتی حاضر شد و در سخنانی با بیان اینکه مجلس زمانی می‌تواند ایفای نقش کند که افراد اصلح وارد آن شوند، گفت: نقش دانشجو و دانشگاه در شناسایی و معرفی فرد اصلح از آنجا حائز اهمیت است که نگذارد فرد اصلح منزوی شود. وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشجو می‌تواند در معرفی به جامعه در خصوص اینکه چه چیزی حق است یا غلط، شاخص باشد، تأکید کرد: قطعاً مشارکت در انتخابات باید بالا باشد، چون قدرت نظام ما حضور مردم هست. مشارکت در سایه رقابت شکل می‌گیرد و زمانی سالم خواهد بود که به سمت مسائل اساسی برود.
سعید جلیلی در ادامه سخنان خود افزود: تمایز و امتیاز جریان انقلابی و حزب‌اللهی رقابت در هجویات و حرف‌های بیهوده با دیگران نیست، بلکه در آگاهی عمیق از اندیشه دینی و دفاع از حق و حقیقت با استدلال منطقی و با حداکثر هنرمندی است. وی گفت: دانشجوی جوان حزب‌اللهی و متعهد به ارزش‌های دینی، باید این توانایی را داشته باشد تا با حرف‌های دقیق و عمیق در موضوعات مختلف صحبت کند. او باید قادر باشد تا تسلط خود را نشان دهد، این طور نباید باشد که کل حرف درباره یک موضوع در یک توئیت خلاصه شود و حرف دیگری برای گفتن نباشد.


رئیس سازمان انرژی اتمی در جریان بازدید خبرنگاران از مرکز هسته‌ای خنداب:
در ۱/۵ سال گذشته به اندازه ۱۱ سال ظرفیت‌سازی کردیم
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان بازدید خبرنگاران از مرکز هسته‌ای شهدای خنداب به تشریح دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای ایران پرداخت و با اشاره به اینکه با اقدامات پرسرعت و براساس قانون اقدام راهبردی مجلس شورای‌اسلامی توانسته‌ایم در عرصه غنی‌سازی، در ۱.۵ سال گذشته به اندازه ۱۱سال ظرفیت‌سازی کنیم، افزود: «همچنین توانسته‌ایم تمامی سرفصل‌های صنعت را که برای ما مهم بوده است فعال کنیم».
معاون رئیس‌جمهور در ادامه، با بیان اینکه در این مسیر و طبق تأکید مقام‌معظم‌رهبری لازم است در راستای جهاد تبیین حتماً روایتی پیش‌دستانه از دستاوردها و تلاش صنعتگران ایرانی داشته باشیم، گفت: «به‌عنوان مثال آب سنگین مرکز هسته‌ای خنداب امروز متقاضی فراوانی دارد زیرا با مصرف آن، متوجه کیفیت و خلوص بالای آن شده‌اند و به‌دنبال خرید آب سنگین ایران هستند».
وی افزود: «مشتقات آب سنگین بسیار گرانقیمت است و در حال تکمیل سرمایه‌گذاری در این زنجیره با ارزش افزوده بالا هستیم». رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث شناسایی و استخراج مواد پرتوزای هسته‌ای از معادن کشور با تأکید بر اینکه این سازمان در مسیر رونق اقتصادی معادن گام برمی‌دارد، گفت: «در زمان ورود اینجانب به سازمان انرژی اتمی فقط ۲ معدن فعال داشتیم اما هم‌اکنون این تعداد به هشت معدن فعال رسیده است و سال آینده از تعداد ۲۰ معدن فعال گذر خواهیم کرد».

جستجو
آرشیو تاریخی