صفحات
شماره هشت هزار و دویست و چهل و پنج - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲
روزنامه ایران - شماره هشت هزار و دویست و چهل و پنج - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - صفحه ۱۶

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌احمر:

دارالشفای شهر کربلا راه‌اندازی می‌شود

معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت هلال‌احمر از عملیات تکمیل ساخت، تجهیز و بهره‌برداری کلینیک درمانی ۱۱ طبقه‌ در شهر کربلای معلی و برگزاری سومین کنگره سلامت در اربعین خبر داد. امیر جبلی ضمن اعلام این خبر گفت: در هفته گذشته میزبان معاون فنی و مهندسی ستاد بازسازی عتبات عالیات بودیم و پیرامون تکمیل پروژه درمانی دارالشفای کربلای معلی، گفت‌وگو و تبادل نظر لازم صورت گرفت.
وی توضیح داد: این مرکز درمانی در شهر کربلا و در ۱۱ طبقه احداث خواهد شد و علاوه بر ارائه خدمات کلینیکی از اورژانس و مرکز دارویی نیز برخوردار است.
جبلی از پیگیری و برقراری جلسات بعدی خبر داد و گفت: جمعیت هلال‌احمر و ستاد بازسازی عتبات عالیات تا پایان هفته جاری ارزیابی را کامل و مطالبات خود را جمع‌بندی می‌کنند و بزودی جلسه‌ای دیگر برای نهایی‌شدن توافقات برگزار خواهد شد.
سومین کنگره سلامت در اربعین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و هلال‌احمر به همراه برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی سلامت در اربعین از روز ۱۱ تا ۱۳ مردادماه ۱۴۰۲ با حضور بیش از ۵۰ میهمان خارجی از ۹ کشور در مرکز همایش‌های رازی در تهران برگزار می‌شود. این کنگره با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر کشور و رئیس جمعیت هلال‌احمر ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۱ مردادماه آغاز می‌شود.
همچنین کمیته‌های مردمی و داوطلبان ستاد اربعین جمعیت هلال‌احمر در قالب یک برنامه جامع عملیاتی با مشارکت دست اندرکاران و همراهان بخش مشارکت‌های مردمی همچون گروه‌های جهادی، هیأت‌های مذهبی، خیرین و نیکوکاران، موکب‌ها، بنگاه‌های خصوصی، مؤسسات خیریه، تشکل‌های مردم نهاد و گروه‌های داوطلبانه می‌توانند مشارکت داشته باشند.
مشارکت‌کنندگان می‌توانند در داخل مرزهای ایران و در داخل کشور عراق فعالیت داشته باشند. زمینه‌های فعالیت داخل مرزهای ایران در دو بخش لجستیک و پشتیبانی غیرمستقیم شامل تأمین، انتقال، انبارداری، توزیع و فرآوری اقلام همچنین در بخش خدمات‌رسانی مستقیم شامل مدیریت، برنامه‌ریزی و سازماندهی، پایش، ارزشیابی و مستندسازی، امنیت و انتظامات، سلامت، بهداشت و درمان، ارتباطات و مخابرات، اسکان و تغذیه و اقدام در شرایط اضطراری از دیگر زمینه‌هایی است که امکان همراهی و همکاری فراهم شده است.
در داخل کشور عراق نیز می‌توانند مشارکت مردمی و تأمین نیازها را در دو بخش مشارکت غیرنقدی همچون اهدای کالاهای مورد نیاز به نهادهای دولتی و عمومی، اهدای مستقیم کالا به گروه‌های غیردولتی، تأمین زیرساخت موردنیاز، مستندسازی اقدامات و تأمین خدمات پشتیبانی مورد نیاز و در بخش مشارکت نقدی می‌توانند کمک‌های خود را به حساب‌های دولتی و عمومی واریز یا به گروه‌های غیر دولتی اهدا کنند. برنامه اقدام کمیته کمک‌های مردمی و داوطلبان، ستاد اربعین جمعیت هلال‌احمر شامل ۴ پویش است.
پویش مرهم زائر در قالب تأمین داروهای اهدایی، پویش سایه مهربانی در قالب تأمین شرایط مناسب در طول مسیر زائرین، پویش خادمین حرم مهرورزی در قالب خدمت‌رسانی به زائرین در طول مسیر و پویش رهسپاران عصر ظهور برای تسهیل حضور داوطلبان محلات طرح ۲٠۲٠ در پیاده‌روی اربعین است.

سردار شرفی: پیک تردد زائران عتبات ۱۰ روز مانده به اربعین است
رئیس قرارگاه اربعین حسینی(ع) فراجا بر ضرورت تعامل و هم‌افزایی برای خدمت‌رسانی مضاعف به زائران اربعین تأکید کرد. سردار محمد شرفی در اولین جلسه کمیته امنیتی انتظامی اربعین حسینی اظهارکرد: اصلی‌ترین وظایف کمیته‌ها در مأموریت اربعین حسینی در راستای تأمین و حفظ نظم و امنیت، روان‌سازی ترافیک، صدور گذرنامه و بحث تعامل با سایر دستگاه‌هاست.
وی افزود: تقریباً امور ستادی کمیته‌ها انجام و طرح تأمین امنیت کنگره عظیم اربعین حسینی(ع) با توجه به پیشگیری از ایجاد ناامنی در مسیر و رعایت شاخص‌هایی نظیر پیشگیری از سرقت، مقابله با قاچاق موادمخدر، کالا و ارز و... تهیه و تدوین شده است. شرفی ادامه داد:‌ همچنین در راستای تسهیل تردد زائران، متوازن‌سازی گیت‌ها در دو سوی پایانه‌ها انجام شده و تمام تلاش بر این است که زائران در پایانه‌های مرزی توقف نداشته باشند که یکی از مهمترین زیرساخت‌ها در این خصوص شبانه‌روزی شدن تردد مرزی در پایانه‌های تمرچین و خسروی است.  بر اساس تجربیات سال‌های گذشته بیشترین تردد زائران، ۱۰ روز مانده به اربعین خواهد بود، با پیش‌بینی و آگاهی نسبت به این موضوع کمیته‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند تا ان شاءالله دچار مشکل نشویم.

جستجو
آرشیو تاریخی