دیگه‌چه‌خبر؟

مرگ یک عضو ارشد منافقین
خبر اول اینکه، در ادامه روند وخامت‌بار منافقین در اردوگاه اشرف 3، باز هم یکی دیگر از افراد رده بالای گروهک به هلاکت رسید. به گزارش ایسکا نیوز، «عذرا علوی طالقانی» با نام تشکیلاتی «خواهر سوسن» در آخرین ورق از کارنامه تروریستی خود، رده جانشینی فرمانده کل گروهک منافقین موسوم به «ارتش آزادیبخش» و عضو ارشد شورای رهبری سازمان را برعهده داشت. وی همسر ابراهیم ذاکری شکنجه‌گر معروف سازمان منافقین بود که از فرماندهان اصلی جنایت منافقین در عملیات های «فروغ جاویدان» (مرصاد)، «آفتاب» و «مروارید» به حساب می‌آمد. عذرا که جزو چهار زن رده بالای گروهک تروریستی منافقین بود، مانند سایر سرکردگان این فرقه تروریستی وعده برگزاری جشن سرنگونی جمهوری اسلامی را داده بود که دیروز خبر مرگ او  روی خروجی‌ رسانه‌ها قرار گرفت. در میزان سرسپردگی عذرا طالقانی و همسرش به فرقه، گفته شده است که جزو نخستین زوج‌هایی بودند که به دستور مسعود رجوی طلاق تشکیلاتی گرفتند و از هم جدا شدند. گمانه‌ای که این روزها ناظران در خصوص مرگ این افراد مطرح می کنند این است که ممکن است این افراد نه به دلیل حمله پلیس آلبانی؛ بلکه بر اثر حذف و تسویه درونی که یکی از شیوه های معمول در سازمان است، کشته شده اند. آنچه این گمانه را تأیید می‌کند، وضعیت وخیم درون اردوگاه است که زمینه را برای فرار افراد «بریده» مهیا کرده است. پیش از این برخی رسانه‌ها گمانه‌زنی کرده بودند که به دلیل وجود این شرایط در سازمان، این گروه از آوردن نیروهای ساکن در کمپ اشرف 3 در گردهمایی منافقین در پاریس خودداری کرده است.
 

تداوم تسویه حساب گروهک‌ها
دست آخر اینکه، دو عضو گروهک تروریستی حدکا (حزب دموکرات کردستان ایران) به نام های لقمان گرگولی و عادل قادری در یکی از مقرهای این گروهک توسط شخص ثالثی از اعضای همین گروهک، کشته شدند. به گزارش رسانه‌ها، نفر سوم از مقر حزب گریخته و متواری است. با این حال گروهک تروریستی دموکرات مدعی شد که نیروهای نظامی ایران دو نفر از اعضای این گروهک را کشته‌اند. گفتنی است گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب پس از شکست پروژه های آشوب طلبانه که از سال گذشته آغاز شد و طرح های تجزیه طلبانه شان با مخالفت سایر گروه های معاند روبرو شد، دچار اختلاف درونی شدید شدند؛ اختلافاتی که به عملیات حذف فیزیکی مخالفین انجامید و جدیدترینش درگیری روز 31 خرداد میان دو شاخه از گروهک تروریستی کومله کردستان بود که منجر به هلاکت دو عضو این گروهک و تشدید اختلافات میان آنها بود.
درگیری احزاب تجزیه طلب کرد امری مسبوق به سابقه است و دهه ها است که این گروه ها بر سر جذب منابع مالی دولت‌های متخاصم با یکدیگر رقابت دارند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و بیست و شش
 - شماره هشت هزار و دویست و بیست و شش - ۱۷ تیر ۱۴۰۲