دیگه‌چه‌خبر؟

جعل یک خبر امنیتی به سبک مسجد مکی
 خبر اول اینکه، واکنش رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان به ادعای متولیان مسجد مکی زاهدان مبنی بر دستگیری فردی که قصد مسمومیت طلاب و امام جماعت این مسجد را داشت، نشان می‌دهد که ادعای این مسجد، صرفاً جعل یک خبر امنیتی، برای التهاب فضا، فرار از پاسخگویی در قبال جعل فیش حج و منحرف کردن افکارعمومی از شکنجه کردن فرد دستگیر شده بوده است. به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه در این باره ‌گزارشی تهیه شده و پیگیری‌ها در حال انجام است، به این ادعای مسجد مکی اشاره کرد که روزانه به حساب این شخص 15 میلیون تومان واریز می‌شده است. وی گفت: پس از بررسی‌هایی که از سوی مسجد مکی شده است، پولی به حساب این شخص واریز نشده است! مصطفوی نیا، با بیان اینکه این فرد که به‌صورت غیرقانونی در مسجد مکی در بازداشت بوده و ‌اکنون ‌شاکی است، این بازداشت را غیرقانونی خواند و تأکید کرد: ‌اگر مسئولان مسجد مکی تشخیص داده بودند این شخص قصد ارتکاب جرم دار‌د باید‌ علیه ‌وی با دلایل و مدرک شکایت می‌‌کردند، (از این رو) ‌در این ارتباط ‌باید مسجد مکی پاسخگو باشد. رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه این فرد از سوی دستگاه‌های امنیتی تحویل دستگاه قضایی شده است تا ‌اگر شکایتی دارد ‌انجام شود، تصریح کرد: مسجد مکی باید ‌ثابت کند که این شخص قصد داشته‌ است  مولوی عبدالحمید را مسموم کند و اگر ثابت نشود باید در برابر قانون پاسخگو باشند.
 
بایکوت خواهر علی کریمی از سوی مدعیان زن، زندگی، آزادی
 خبر دیگر اینکه، شبکه‌های ضدانقلاب و فعالان فضای مجازی مرتبط با آنها که مدعی «زن، زندگی، آزادی» بودند، چشم خود را روی حق‌کشی و کلاهبرداری علی کریمی، فوتبالیست سابق نسبت به خواهرش بستند. BBC بدون اشاره به سخنان لیلا کریمی، آن را «ادعای رسانه‌های دولتی ایران» خواند و  برخی رسانه‌‌‌های دیگر ضدانقلاب نیز ترجیح دادند به هیچ وجه در کانال خود به این موضوع نپردازند؛ مسأله‌ای که نشان می‌دهد جریان رسانه‌ای و میدانی ضدانقلاب تا چه اندازه به شیادی خو گرفته است. هرچند علی کریمی با یک توئیت کوتاه، سعی کرد به اظهارات خواهرش پاسخ بدهد، اما در این توئیت عملاً اظهارات لیلا کریمی را تأیید کرد و نشان داد به واقع یک کلاهبرداری کلان مالی صورت گرفته است. بررسی اظهارات لیلا کریمی نشان می‌دهد که این فوتبالیست سرمایه‌دار که حالا داعیه ضدیت با انقلاب اسلامی را دارد، حتی نسبت به نزدیک‌ترین افراد خانواده خود هم رحم نداشته، چه رسد به جوانانی که با اعتماد به دروغ‌های او مرتکب جرائمی چون قتل شدند. خواهر وی در ویدیویی که با رضایت خود منتشر کرده است، درباره وضعیت زندگی پدر و مادرشان نیز اشاره کرده و می‌گوید: «اگر وضع زندگی پدر و مادر علی کریمی را ببینید، باور نمی‌کنید!» صحبت‌های لیلا کریمی از سوی دیگر این گزاره را ثابت می‌کند که تلاش برای اخذ اقامت کانادا از سوی علی کریمی همزمان با لیدری اغتشاشات، با این انگیزه صورت گرفته است که کریمی اطمینان خاطر پیدا کند که دولت کانادا، او را هم مانند دیگر کلاهبرداران و اختلاسگرانی چون خاوری و مرجان آل آقا، به ایران عودت نمی‌دهد. هرچند کمترین ندامتی در علی کریمی بابت سرنوشت تلخی که برای نزدیک‌ترین افراد زندگی‌اش رقم زد دیده نمی‌شود، اما مروری در فضای مجازی نشان می‌دهد که دست‌کم بسیاری از حامیان سابق او، از این اتفاق ابراز برائت کرده و نسبت به شخصیت واقعی وی و دروغ «زن، زندگی، آزادی» آگاه شده‌اند.

تفاوت معنادار لایک‌های BBC
در زمان حمله به منافقین
 دست آخر اینکه،  یک کاربر مجازی با انتشار اسکرین شات از سه پست پشت سرهم اکانت اینستاگرام بی بی سی فارسی نوشت: حمله به مقر منافقین بر اساس اخبار ‌منتشر شده حدود ۱۲، ۱۳ ساعت پیش از این اسکرین‌ها بوده؛ اما تفاوت تعداد لایک و کامنت عکس اول (قبل از حمله) با عکس دوم و سوم (بعد از حمله) را مقایسه کنید! کاربران فضای مجازی گزارش دادند که پس از حمله به «اشرف 3» برخی از اکانت‌های مشهور و فعال ضدانقلاب تا چند ساعت و حتی یک روز پس از واقعه غیرفعال بوده‌اند که گمانه هدایت این اکانت‌ها از سوی کادر منافقین را تقویت کرده است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و چهارده
 - شماره هشت هزار و دویست و چهارده - ۰۱ تیر ۱۴۰۲