دیگه‌چه‌خبر؟

خلوت شدن توئیتر پس از حمله به مقر منافقین!
 خبر اول اینکه، به دنبال ورود قضایی پلیس آلبانی به مقر منافقین در این کشور جهت بازرسی و بررسی رایانه‌های حاضر در این محل، فضای مجازی از جمله در توئیتر، اکانت‌های ضدانقلاب به طرز کم‌سابقه‌ای خلوت شد. ناظران معتقدند این خلوت شدن نشان می‌دهد بخش عمده هیاهو، جنجال و جریان‌سازی‌های ضدانقلابی و ضدمردمی در فضای مجازی، ناشی از فعالیت اکانت‌هایی بود که به وسیله عوامل و اعضای منافقین و از مقرهای این گروهک هدایت می‌شد. پیش‌تر برخی از رسانه‌های غربی با انتشار گزارش‌هایی از فعالیت‌های مجازی و سایبری منافقین خبر داده بودند. پلیس آلبانی نیز دلیل حمله روز گذشته خود را انجام عملیات‌های خرابکارانه سایبری از سوی این گروهک عنوان کرده بود. علاوه بر کم شدن توئیت‌ها، پست‌ها و لایک های ضدانقلاب در فضای مجازی، سکوت برخی کانال‌های تلگرامی ضدانقلاب در قبال رویداد دیروز تیرانا (پایتخت آلبانی) که پیش‌تر خود را منتقد مجاهدین خلق معرفی کرده بودند، بار دیگر گمانه ارتباط سازمانی این کانال‌ها با منافقین را تقویت کرد.

حمید نوری آزاد می‌شود؟
 خبر دیگر اینکه، سخنگوی قوه قضائیه روز گذشته طی یک نشست خبری درباره پرونده حمید نوری زندانی ایرانی زندان سوئد گفت: تا روزی که ما شاهد آزادی این عزیز باشیم پیگیری‌های مجدانه ادامه دارد. همان‌طور که پیگیری‌های پرونده اسد‌الله اسدی منجر به آزادی وی شد، ان‌شاءالله موجبات آزادی آقای نوری هم آماده شود و اعتقاد بنده این است که وی بزودی زود به کانون خانواده خود بازمی‌گردد. ستایشی ادامه داد: تماس حمید نوری با خانواده خود مدتها در حالت تعلیق بود و پس از ۴۳ ماه در ایام بازداشت انفرادی، وی توانسته  با خانواده خود تماس برقرار کند و به اعتقاد ما این اقدام مثبت است اما کافی نیست. وی با بیان اینکه «دوازدهمین جلسه دادگاه حمید نوری برگزار شد»، گفت: وکلای وی مطالب خود را اعلام کردند و اتهاماتی را که به نوری وارد شده رد کردند و مشخص شد در مدتی که نوری در بازداشت بوده یک پلیس ایرانی الاصل در سوئد با هدفمندی به حمید نوری نزدیک شده و اطلاعات مخفی از حمید نوری را به دست آورده و در اختیار دادستانی سوئد قرار داده است.

رایزنی اروپا و امریکا
برای مسیر دیپلماسی با ایران
 دست آخر اینکه، نشریه فایننشال تایمز انگلیس گزارش داد که مقام های اروپایی و امریکایی طی ماه‌های اخیر بی‌سروصدا رایزنی‌ها درباره مسیر دیپلماسی با ایران را ازسرگرفته‌اند. این نشریه انگلیسی با بیان اینکه پیشرفت‌های ایران دیپلمات‌های غربی را وادار کرده است تا به دنبال گزینه‌ای مناسب برای تغییر مسیر و یا متوقف کردن فعالیت‌های اتمی ایران باشند، افزود: مقام های اروپا و ایالات متحده در ماه‌های اخیر، بی‌سر‌وصدا بحث‌ها را در مورد چگونگی رسیدگی به این بحران از سر گرفته‌اند. برهمین اساس، مقام‌های سه کشور موسوم به تروئیکا - فرانسه، آلمان و انگلیس - در ماه مارس با علی باقری کنی، مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران در اسلو دیدار کردند. باقری کنی نیز به طور جداگانه گفت که طی این ماه با مقامات سه کشور اروپایی در ابوظبی دیدار کرده است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و دویست و سیزده
 - شماره هشت هزار و دویست و سیزده - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲