دیگه چه خبر؟

دستور جلب فرهاد ظریف به علت توهین به مقدسات صادر شد
 خبر اول اینکه، دادستان تهران دستور جلب ملی پوش سابق والیبال را در خارج از کشور به دلیل توهین به مقدسات صادر کرد. به گزارش میزان، فرهاد ظریف ملی پوش سابق والیبال با انتشار یک استوری در صفحه مجازی خود به مقدسات توهین کرده و همین امر باعث شد علی صالحی دادستان تهران علیه وی دستور تعقیب قضایی صادر و حکم جلب وی را برای ضابط ارسال کند. با توجه به اقامت ظریف در خارج از ایران دستور جلب وی به مراجع ذیربط ارسال شده است.

انتشار اطلاعات ایمیلی نازنین بنیادی از سوی گروه هکری
 خبر دیگر اینکه، گروه هکری عدل علی اعلام کرد با هک ایمیل نازنین بنیادی به بیش از 58 هزار ایمیل او از سال 2001 دسترسی پیدا کرده است. بخش حائز اهمیت این ایمیل‌ها در بازه 2019 تا 2021 بوده که حاکی از اوج گرفتن فعالیت‌های وی در حوزه حقوق بشر بویژه حقوق زنان ایران و روابط او با وزارت خارجه بریتانیا و مقامات امریکایی است. بر‌اساس اسناد منتشر شده توسط این گروه هکری 25 ژوئن 2020، ری تکیه، مقام سابق وزارت خارجه امریکا و محقق ارشد شورای روابط خارجی به نازنین بنیادی اطلاع می‌دهد که دعوت از ماروین زونیس که به نحوی مبتکر مطالعات ایران در دانشگاه شیکاگو بوده و همچنین مایک هایدن، مدیر سابق سیا برای حضور در نشستی که به میزبانی CFR (شورای روابط خارجی) است صورت گرفته و ری در این نشست که نازنین هم به عنوان سخنگو حضور دارد از او درباره تغییر در ایران (براندازی) و اینکه آیا باید در این مسیر تحریم‌های شدید علیه ایران اعمال شود هرچند که به تعداد کثیری از مردم ایران صدمه وارد کند، سؤال خواهد کرد. یکی از نکات جالب در ایمیل‌های وی آن است که بنیادی برای پدرش مهران ایمیلی ارسال کرده و در آن از توئیتی که درباره خودش منتشر شده که 700 لایک و 26 کامنت منفی دریافت کرده است، ابراز ناراحتی می‌کند. چراکه غالب این کامنت‌ها از سوی اکانت‌های اصلی حامیان پهلوی است، نه جمهوری اسلامی. مهران، پدر نازنین برای دلداری به او می‌گوید: «من با این افراد کار کرده‌ام و می‌دانم که از حزب‌اللهی‌ها بدتر هستند و بهترین رفتار، نادیده‌گرفتنشان است.»

عصبانیت سلطنت‌طلب‌ها از مواضع جدید ایران ‌اینترنشنال
 شنیدیم که،  رسانه‌ تروریستی ایران‌اینترنشنال اخیراً در بازتاب مطالب خود به سلطنت‌طلبان حمله کرده است. در نمونه‌ای از این حملات، توئیتر این رسانه‌ وابسته به پادشاهی آل سعود مطلبی از شعارهای ضدسلطنتی را منتشر کرد که مورد حمله جدی اکانت‌های جعلی وابسته به رژیم پهلوی قرار گرفت. در مثالی دیگر، شبکه تلویزیونی این رسانه برخلاف آنچه پیش‌تر در دستور کار داشت، با دعوت از افرادی به عنوان کارشناس، مطالب انتقادی علیه رژیم پهلوی پخش کرد. پیش از این نیز خبرنگاران این شبکه با خبرنگاران شبکه سلطنت‌طلب «من‌وتو» در فضای مجازی درگیر شده‌ بودند.با روشن شدن این روند، بسیاری از کاربران سلطنت‌طلب در توئیتر به افشاگری علیه این شبکه پرداختند. ارتباط مستقیم ایران‌اینترنشنال با سرویس عربستان سعودی و به تبع آن، دولت امریکا و همچنین نزدیکی تهیه‌کنندگان این رسانه با چهره‌های مطرح جریان‌های تجزیه‌طلب از جمله مطالبی است که سلطنت‌طلب‌ها به ایران‌اینترنشنال مرتبط دانستند. همچنین نزدیکی این شبکه به بدنه‌ای از اتاق فکر سازمان مجاهدین خلق (منافقین) که ناشی از حسن روابط سرویس عربستان با این گروهک تروریستی است، مورد انتقاد و افشاگری کاربران سلطنت‌طلب در توئیتر قرار گرفت.

حمایت از قاتل پلیس، سکوت در برابر قتل پلیس!
 با خبر شدیم که،   در حالی که تنها یک روز از خبر کشته شدن بی‌رحمانه یک معلم امریکایی می‌گذرد، یک بازیگر مطرح سینمای هالیوود نگران جان محمد قبادلو، قاتل شهید نیروی انتظامی در ایران شد. در قلب امریکا کنان اندرسون معلم سیاهپوست ۳۱ ساله پس از دستگیری از سوی پلیس شهر لس‌آنجلس امریکا به دلیل خشونت بیش از حد پلیس و استفاده از دستگاه شوک و صدمه شوک الکتریکی به قلبش کشته شد. او هنگام دستگیری به پلیس می‌گوید، می‌خواهید من را هم مثل جورج فلوید بکشید و پس از انتقال به بیمارستان درگذشت. این معلم امریکایی از اقوام پایه‌گذار جنبش «جان سیاهان مهم است» بود. با این حال یک چهره شناخته شده هالیوود بدون اشاره به جنایت صورت گرفته توسط پلیس این کشور، حکم مجازات محمد قبادلو را محکوم کرد. محمد قبادلو مهرماه امسال و در آغاز اغتشاشات اقدام به زیر گرفتن گروهی از مأموران پلیس با خودرو کرده بود که در آن جنایت یکی از نیروهای پلیس به شهادت رسید و پنج نفر دیگر به‌شدت مجروح شدند.
گفتنی است حمایت از قاتلان و خشونت‌طلبان توسط غرب درحالی است که رسانه‌ها و شخصیت‌های غربی و سعودی در برابر کشته شدن بیش از ۳۰ هزار و ۸۰۰ شهروند امریکایی در اثر اعمال خشونت بیش از حد پلیس امریکا طی سال‌های ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ سکوت کرده‌اند.

BBC منادی وحدت شیعه و سنی!
 دست آخر اینکه،  چندی قبل جواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی در گفت‌و‌گویی به تبدیل شدن مسجد مکی زاهدان به محل توطئه انتقاد کرد و با انتقاد از خطبه‌های وحدت‌شکن خطیب این مسجد، آن را به مسجد ضرار تشبیه کرد. این سخنان اما موجب عصبانیت رسانه‌های بیگانه شد.
روز گذشته بی‌بی‌سی فارسی ارگان رسانه‌ای وزارت خارجه انگلیس با انتشار ویدیویی مدعی شد یک زن بلوچ به صحبت‌های اخیر جواد لاریجانی، رئیس پیشین ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، درباره مسجد مکی پاسخ داده است. زنی که ادعا شده بلوچ است به بی‌بی‌سی گفته است: «اکنون شیعه و سنی با هم متحدند» طنز روزگار آنکه رسانه انگلیس که سابقه طولانی در تفرقه‌افکنی بین شیعه و سنی دارد و اختلاف‌افکنی بین ملت‌ها در سابقه تاریخ استعماری این کشور موج می‌زند از وحدت مذاهب سخن گفته است. گفتنی است رسانه‌های بیگانه با پوشش دادن اخبار اختلاف‌ساز در تحریک برخی چهره‌ها نقش ایفا کرده‌اند.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و یکصد و چهار
 - شماره هشت هزار و یکصد و چهار - ۲۵ دی ۱۴۰۱