خبر پلیس

انهدام باندهای فسادی که
دختران ایرانی را شکار می کردند
گروه حوادث/ سخنگوی فراجا جزئیات تکان‌دهنده شبکه‌های فساد و فحشا در کشور را که در ماه‌های اخیر از سوی پلیس منهدم شدند تشریح کرد.
سردار سعید منتظرالمهدی گفت:‌ پروژه «سرویس اسکورت» شاخه خارجی یکی از این باندهای فساد و فحشا بود که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌کرد که در سه مرحله منهدم شد.

قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه «کینگ» اشاره کرد و گفت: در این پروژه، شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود. اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

شکار دختران در«چَتِر بِیت»
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چتر بیت» نیز گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی کرده بودند. سرکرده باند، دختران بین ۱۵ تا ۲۶ سال را در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... گرفتار می‌کرد و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش آنها، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان خارجی می‌کردند.

بازداشت ۵۰ مدل در پرونده رافائل
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز گفت:‌ اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتی آنان را مسدود کند.وی خاطر نشان کرد: البته کار روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای امریکای جنوبی و ساکن کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد. پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

قاچاق دختران به بهانه مسابقه دنس
سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره کرد و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... کرده بودند.
همچنین پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه‌ فساد واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

جستجو
آرشیو تاریخی