طعم هایی که‌خاطره‌می‌شــــوند

آرزو کیهان
مترجم
هرگز نمی‌توانید طعم و مزه یک غذای خوشمزه را در سفری تفریحی یا حتی کاری از یاد ببرید. چشیدن غذاهای مختلف از فرهنگ‌های متفاوت با چاشنی‌های محلی همواره در ذهن باقی می‌ماند. به همین دلیل ظرف سال‌های گذشته توریسم غذایی مورد توجه بسیاری از کشورها قرار گرفته است.  آشپزی می‌تواند شما را با فرهنگ یک کشور و سبک زندگی ساکنان آن آشنا کند، این در حالی است که 80 درصد گردشگران قبل از سفر به هر نقطه از دنیا جست‌و‌جوهای زیادی درباره گزینه‌های غذا و نوشیدنی‌های محلی مقصد خود انجام می‌دهند، به عبارتی 53 درصد از توریست‌ها خود را مسافران غذا می‌دانند. گردشگری غذا در سال‌های 2019 تا 2023، 9 درصد افزایش یافته است. البته محبوبیت گسترده برنامه‌های تلویزیونی که نحوه آشپزی را آموزش می‌دهند نیز بر صنایع محلی تأثیر گذاشته و به کاتالیزوری برای افزایش گردشگری غذا تبدیل شده است.

 

جستجو
آرشیو تاریخی