پــــرنــده مـــــــرگ سالهاست میان مردم غزه جولان میدهد
آرزو نوروزجم
نویسنده
راکتهای حماس راه نشستن بر دیوارهای حائل شهرکهای صهیونیستی را انتخاب کرد، راکتهایی که شلیک شد تا خبر از یک قیام بزرگ و نوید بخش را به اهالی غزه بدهد، خیلی از شهرهایشان را پس گرفتند، اما حالا در کنار از دست رفتن فوج فوج کودک و خردسال روی دست پدر و مادرهایشان، سیاستمداران قاره سبز بیانیه میدهند که فلسطینیان هیچ؛ اصل کاری اسرائیل است.
اپیزود اول: سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید: «ایالات متحده امریکا به صراحت حملات بیدلیل تروریستهای حماس علیه غیرنظامیان اسرائیلی را محکوم میکند.»
بوی تعفن حمایت از اسرائیل
حرفهای آدرین واتسون که اگر چه در این مقطع کنونی جنگ، جدید است اما عجیب بوی کهنگی میدهد، حرفهایی که سالهاست تکرار میشود تا خداینکرده لابیهای صهیونیستی دلخور و ناراحت نشوند و البته بقای ایالات متحده در عرصه سیاست خارجی استراتژیکترین منطقه دنیا به خطر نیفتد.
پس بهترین راه این است، چشم بر کشته شدن کودکان در غزه ببندیم و بگوییم حق با رژیم صهیونیستی است و برایشان سلاح و موشک و پهپاد حواله کنیم. وزیر دفاع امریکا هم چندی پیش در کنفرانسی اعلام کرد: حمایت امریکا از اسرائیل راسخ است و هماهنگیهای تنگاتنگی را با آن، برای آزادی اسیرانی که حماس به اسارت درآورده است انجام میدهیم. کمکهای بیشتر در راه است. مطمئن خواهیم شد که اسرائیل نیازمندیهای دفاعی خود را در اختیار داشته باشد. البته او هم مثل سایر سران غرب وحشی بدون اشاره به حق فلسطینیان در دفاع از خود و بازپسگیری سرزمین خودشان از اشغالگران صهیونیست گفت: اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند. ما از این حق حمایت میکنیم.
بنشینید سر جایتان، ما میگوییم حق با اسرائیل است
اپیزود دوم: قاره سبز، یک میزگرد و نوشیدنی و سران کشور اروپایی که کمر همت بستهاند در کنار یانکیها در حمایت از صهیونیستها قد علم کنند.
هر چه باشد 365 روز سال را وامدار این رژیم جعلی هستند و حتی قرارداد تشکیل دولت یهود را سالها قبل خودشان امضا کردند، فقط معلوم نیست با دل خونی که یهودیهای صهیونیست از نازیها دارند، آلمانها این وسط چه میکنند؟
حالا هم که آتش این جنگ 75 ساله شعلهورتر شده و فلسطینیها انگیزهای بیشتر برای جنگیدن بر سر خاک مادریشان دارند، این چند کشور دلسوزی خاله خرسهشان گل کرده و بیانیه دادهاند که به غزه کمک میرسانیم، اما از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت میکنیم.
بیانیهای که میگوید: ما به عنوان متحد و دوستان مشترک اسرائیل، در روزهای آینده متحد و هماهنگ میمانیم تا اسرائیل بتواند از خود دفاع کند و سرانجام شرایط برای یک خاورمیانه آرام و یکپارچه فراهم شود. یکی به نعل زدن و یکی به میخ زدن اروپاییها آنجا آن روی خودش را نشان میدهد که طنزگونه ادعا میکنند همه ما خواستههای مشروع مردم فلسطین را به رسمیت میشناسیم و از عدالت و آزادی برابر برای اسرائیلیها و فلسطینیها حمایت میکنیم. اما اشتباه نکنید؛ حماس نماینده این خواستهها نیست و جز ترور و خونریزی بیشتر هیچ چیزی برای مردم فلسطین ندارد.
به اسلام ربطی ندارد، پرچم حق همیشه بالاست
اپیزود سوم: مردم اروپا اما حال و هوایشان با سران کشورهایشان از زمین تا آسمان فرق دارد، آنها میدانند که کشتار کودکان و زنان، بهتر است بگوییم غیر نظامیها در همه جای دنیا محکوم است، چه برسد به اهالی غزه که نزدیک به یک قرن است با خون بچههایشان شب را به صبح
میرسانند.
حالا با شروع حملات فلسطینیان علیه شهرکنشینان و رژیم صهیونیستی، زیادشدن این فاصله خودش را بیشتر نشان داده است، آن طور که نظرسنجیها نشان داده است درصد بیشتری از مردم اروپا از فلسطین و مبارزات آنها حمایت میکنند.
به عنوان مثال، نظرسنجی Ifop در فرانسه نشان داد که 57 درصد از مردم فرانسه در سال 2020 از فلسطین به عنوان یک کشور حمایت کردند، در مقایسه با 38 درصد که از اسرائیل حمایت کردند. همان نظرسنجی همچنین نشان داد که 69 درصد از مردم فرانسه سیاستهای اسرائیل را نسبت به فلسطینیان به عنوان نوعی آپارتاید در نظر میگیرند.
با تشدید حملات حماس از 15 مهر امسال، حالا رؤسای چند کشور اروپایی به مردم خود اعلام کردهاند برگزاری هرگونه تجمع اعتراضی در حمایت از مردم غزه، غیرقانونی است و آنها باید آنجا را ترک کنند.
آنها حتی اعلام کردهاند به اهتزاز در آوردن پرچم فلسطین ممنوع است، همه این محدودیتها در حالی اجرایی میشود که اعتراض حامیان اسرائیل در همه این کشورها آزاد و قانونی است و نیاز به اجازه ندارد.
سکوت مجامع بینالمللی حکم قتلعام دنیای کودکانه
اپیزود چهارم: پرنده آبی صلح در میانه این دعوا اما تصمیم گرفته به جای پرواز بر بالای سر مردم غزه، سکوت پیشه کند و نگاه کند که زمان چه چیزی را برای مردم غزه انتخاب میکند.
هرچند معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه هشدار داد که شبح مرگ بر غزه سایه افکنده است و هزاران نفر در نوار غزه بدون برق، غذا و دارو به کام مرگ کشانده خواهند شد، اما آنتونیوگوترش در لفظی از اسرائیل خواسته که به این جنگ و کشتار پایان دهد و جنبش مقاومت اسرای اسرائیلی را آزاد کند، از سویی دیگر اعلام کرده چند کشور اروپایی کمکهای بشردوستانه خود را که از طریق این سازمان برای غزه ارسال میشد را قطع کردهاند و این سازمان هم همین گونه نشسته و دست به سینه نگاه کرده است.
نهادهای بینالمللی همچون شورای حقوق بشر سازمان ملل، دیوان کیفری بینالمللی، دیوان بینالمللی دادگستری و یکی از ارکان سازمان ملل متحد همه در قلمرو قدرت و قضاوت سازمان ملل هستند.
اما خب از طرفی هم بزرگترین و مهمترین پشتیبان مالی سازمان ملل ایالات متحده امریکا است که تأمین 22 درصد منابع مالی سازمان ملل را تأمین میکند بعد از آن ژاپن با 10.83، آلمان 7.14، فرانسه 5.59 و انگلیس 5.18 درصد نیازهای مالی سازمان ملل را این کشور تأمین میکنند.
ثروت بهتر است یا فلسطین؟
اگر هر یک از این نهادهای وابسته به سازمان ملل جنایات اسرائیل را در غزه قتلعام و نسلکشی بخوانند، در واقع به اصلیترین سهامدار خود انتقاد میکنند و این انتقاد به دلیل شریک جرم بودن امریکا در این جنایات است.
این سازمان اگر چه فقط لفظی محکوم میکند اما به طور جدی و قاطع برای جلوگیری از جنایات در حال وقوع در غزه، نسلکشی و آدمکشی اسرائیلیها هیچ اقدامی نکرده است.
اما آنچه مسلم است ثروت و قدرت در میدان سیاست خارجه اروپا و امریکا و اسرائیل حرف اول را میزند نه اقدامات بشردوستانه.
اپیزود پنجم: اروپا و امریکا از رژیم صهیونیستی و آنچه در غزه میگذرد، حمایت میکنند آن هم جانانه و بیبدیل، اما این کشورها به جز حملات حماس و پیروزیهای پی در پی آنها در بازپسگیری اراضی فلسطین، نگرانی دیگری هم دارند.
امریکا: نگرانیم! ایران نباشد، ما مقاومت را شکست میدهیم
مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم در گفتوگویی با رسانههای امریکایی ادعای ورود احتمالی ایران به درگیریها بین نیروهای حماس و رژیم صهیونیستی را مطرح کرد و گفته که از تشدید جنگ بین اسرائیل و حماس و احتمال دخالت مستقیم ایران بیم دارد.
هر چند خودشان یک پای مداخله در درگیری میان جنبش مقاومت و اسرائیل هستند، اما از آن طرف دنیا نسخه میپیچند که ایران پایش را از این درگیری بیرون بکشد و کنار بایستد.
بر اساس آنچه رویترز به نقل از براون گزارش کرده او اگر چه به مداخله کشورش در جنگ و ارائه کمکهای نظامی به تلآویو، اذعان داشته اما از ایران خواسته وارد این درگیری نشود، رئیس ستاد مشترک ایالات متحده همچنین گفته: «ما میخواهیم پیام محکمی بفرستیم. نمیخواهیم این موضوع گسترش پیدا کند و پیشنهاد میشود ایران این پیام را آشکارا دریافت کند.»
در حالی از سوی مقامات امریکایی برای ایران خط و نشان کشیده میشود که ارتش امریکا تجهیزات دفاعی جدید، مهمات و دیگر کمکهای امنیتی را برای کمک به رژیم صهیونیستی برای پاسخ به حمله حماس به اراضی اشغالی سرازیر میکند.
غزه داغدار است اما همچنان استوار
اپیزود آخر: بیمارستانهای غزه دیگر ظرفیت پذیرش زخمی و مجروح ندارد، سردخانهها هم پر شده از اجساد کودکان و زنان، کودکانی که عمر خیلیهایشان به بیشتر از دو سه بهار قد نمیدهد، مردان مات و مبهوت بر ویرانه خانههایشان زل زدهاند و برای زندگی از دست رفتهشان آه میکشند، تقریباً جای سالمی بر پیکره شهر نمانده و همه جا بوی خون و دود و آتش میدهد.
وزارت بهداشت نوار غزه هم یکشنبه گذشته از افزایش شمار شهدای فلسطینی در پی حملات رژیم صهیونیستی خبر داده و اعلام کرد: شمار شهدای فلسطینی تا آن روز به ۲۳۲۹ و تعداد مجروحان هم به ۹۰۲۴ نفر رسیده که اکثر آنها زن و کودک هستند.
همه چیز از یک نسلکشی حکایت میکند، کشتاری که حتی خبرنگارشان هم اعتراف میکند بیسابقه است، حالا میان این همه تشویش، نگرانی و دست و پنجه نرم کردن برای زنده ماندن، اعلامیههایی از آسمان غزه روی شهر سرازیر شده است که به غیرنظامیان میگوید فوراً خانههای خود را ترک کنند.
اعلامیههایی از سوی رژیم صهیونیستی خطاب به ساکنان شهر غزه، که در آن گفته است: سازمانهای تروریستی جنگ علیه اسرائیل را آغاز کردهاند. شهر غزه به میدان جنگ تبدیل شده است. شما باید فوراً خانههای خود را تخلیه کنید و به سمت جنوب بروید.
نسلکشی، مهر خشک نشده حکم سالها تجاوز
فرمانی که حتی صدای نهادهای بینالمللی و برخی کشورهای عربی اسلامی را هم در آورده و آن را مردود دانستهاند.
وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرده تعداد شهدا اینقدر بالاست که ناچاریم همه را در یک گور جمعی دفن کنیم.
آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک سازمان ملل (UNRWA) هشدار داد که زندگی بیش از 2 میلیون نفر به دلیل تمام شدن آب در غزه در معرض خطر است. به گفته این آژانس در بحبوحه محاصره غزه توسط اسرائیل، یک هفته است که هیچ کمک بشردوستانهای وارد غزه نشده است. این آژانس همچنین گفت که پس از توقف کار نیروگاه آب غزه و شبکه عمومی آب، آب آشامیدنی و پاکیزه رو به اتمام است.
سازمان بهداشت جهانی فرمان اسرائیل مبنی بر تخلیه ۲۲ بیمارستان در منطقه شمالی نوار غزه را محکوم کرده و طی بیانیهای اعلام کرد: «اجبار 2 هزار بیمار به انتقال به جنوب غزه، جایی که در حال حاضر ظرفیت تمام تأسیسات بهداشتی و بیمارستانهای آن تکمیل شده و از بستری این تعداد کثیر بیماران ناتوان است، میتواند به مثابه حکم اعدام تلقی شود.»
حالا هر چند ساکنان قاره سبز متحد شدهاند تا برای اسرائیل نقش دایه مهربانتر از مادر را بازی کنند و او را برای ناسازگاریهایش سرزنش نکنند، اما آنچه از روزهای غزه و حال و احوال مردمانش مشخص است، آنها حاضرند جان بدهند اما دیگر خاک ندهند.