هوا گرم‌تر می‌شود

سازمان هواشناسی از افزایش نسبی دما در روز جمعه و شنبه آینده در اکثر مناطق کشور خبر داد.
به گزارش تسنیم، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در شمال آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب شرق سیستان و بلوچستان و ارتفاعات شمال و شرق هرمزگان افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید بویژه در ساعات بعدازظهر روی می‌دهد. در سواحل دریای خزر و اردبیل رگبار پراکنده و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
فردا چهارشنبه در شمال آذربایجان‌غربی و آذربایجان‌شرقی رگبار پراکنده روی می‌دهد و در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان و جنوب شرق فارس رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.
در 2 روز آینده در شرق کشور و جنوب استان‌های خراسان‌رضوی، سمنان، تهران، البرز، اصفهان، قم و مرکزی وزش باد و خیزش گردوخاک باعث کاهش کیفیت هوا می‌شود.
صفحات
آرشیو تاریخی
<
۱۴۰۲ مرداد
>
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
۳۱ ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶
۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳
۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰
۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷
۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۱ ۲ ۳
۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
ویژه نامه پلاس ۸۲۴۱
 - شماره  - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲
۱