افتتاح خط تولید سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس در مشهد

     آیین افتتاح نخستین خط تولید دستگاه سی‌تی‌اسکن و صادرات ونتیلاتور ساخت ایران شرکت دانش‌بنیان احیاء درمان پیشرفته با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.
     خسرو حیدری، مدیرعامل شرکت فناور احیا درمان پیشرفته گفت: با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی پس از حدود دو سال وقفه در مسیر تمدید پروانه این دستگاه در وزارت بهداشت، پروانه تولید مستقل یا به عبارتی ساخت ایران این محصول تمدید شد و سپس برای خرید تضمینی توسط وزارت بهداشت توافق‌نامه‌ای چهارجانبه بین معاونت علمی، وزارت صمت، وزارت بهداشت و شرکت احیا درمان پیشرفته منعقد شد. نتیجه این شد که هم اکنون یک قرارداد همکاری با وزارت بهداشت برای تحویل ۳۵ عدد سی‌تی‌اسکن داریم.
     به باور او، این مجموعه چنانچه همچون معاونت علمی مورد حمایت آینده‌نگرانه سایر بخش‌های دولت و خصوصاً وزارت بهداشت قرار گیرد و با خرید تضمینی مواجه شود بدون تردید می‌تواند ۲۵۰ عدد سی‌تی‌اسکن ۱۶ اسلایس را در یک سال تولید و تحویل وزارت بهداشت بدهد.
     هزینه واردات دستگاه سی‌تی‌اسکن وارداتی ۲۲۰ هزار یورو است، با تولید بومی این محصول، به‌ازای هر دستگاه حدود 30 هزار یورو صرفه جویی ارزی می شود. از این رو، چنانچه میزان خرید افزایش یابد با توسعه تولید قطعات سی تی در داخل کشور این میزان صرفه جویی ارزی بیشتر هم خواهد شد، تعداد تولید ۲۵۰ دستگاه سی تی اسکن چیزی حدود 17 میلیون یورو صرفه جویی ارزی در پی خواهد داشت. شرکت فن آور احیاء درمان با تولید برخی قطعات سی تی اسکن به باشگاه تولید کنندگان قطعات سی تی اسکن در دنیا پیوسته است و در آینده می تواند قطعات اصلی سی تی اسکن را تولید انبوه کرده و صادر کند‌.
     همچنین اگر این محصول خرید تضمینی با تعداد بالا صورت پذیرد به‌تبع باعث توانمندی این مجموعه و توسعه این محصول در آینده‌ای نه‌چندان دور خواهد شد؛ به‌طوری‌که شرکت قادر به تولید سی‌تی‌اسکن پرتابل یا سیار (داخل کانتینر) خواهد بود که مراحل طراحی آن با هزینه مرکز تحقیق و توسعه احیا درمان آغاز شده است. این محصول در حوادث غیرقابل‌پیش‌بینی مثل زلزله و.... در همه مناطق ایران قابل‌استفاده خواهد بود. علاوه بر این در طب اورژانس و مراکز نظامی خارج از مرکز و نقاط مرزی و دور از امکانات تخصصی و فوق‌تخصصی درمانی کاربرد دارد.
جستجو
آرشیو تاریخی