کروبی: مقاومت مردم ایران ابهت آمریکا را درهم شکست

 

مهدی کروبی، رئیس پیشین مجلس با تأکید بر نقش مقاومت مردم و نیروهای مسلح در مقابله با حملات آمریکا و اسرائیل گفت: «جنگ‌های اخیر ابهت آمریکا را درهم شکست و قدرت دفاعی ایران را به نمایش گذاشت.»
به گزارش جماران، وی در پاسخ به سؤالی گفت: «دو جنگ تجاوزکارانه اخیر دو قدرت هسته‌ای علیه کشورمان که یکی ابرقدرت دنیا و دیگری شهره به جنایت و نسل‌کشی است، خلاف تمام قوانین و مقررات بین‌المللی است و دنیا شاهد زورگویی و سلطه‌طلبی همراه با جنایت از سوی دولت‌های زورگوی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود. با این حال، دو جنگ اخیر ابهت آمریکا را درهم شکست و رژیم صهیونیستی را فلج کرد و قدرت فوق‌العاده دفاعی ایران را به نمایش گذاشت. موفقیت دفاعی ایران مرهون پایمردی نیروهای مسلح سپاه و ارتش و همچنین حضور آگاهانه و حماسی مردم در صحنه‌های پشت جبهه است که توانست قدرت دفاعی را کامل کند و همزمان توطئه‌های مختلف بیگانگان را نیز خنثی نماید. وحشی‌گری دشمنان مهاجم و برانگیخته شدن افکارعمومی بین‌المللی علیه آنان نیز عامل مهمی بود که در به زانو درآوردن دشمنان تأثیر زیادی داشت.»
کروبی در پاسخ به این سؤال که چرا مردم ایران با وجود مشکلات مختلف همچنان از نظام جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کنند، افزود: «مردم ایران وقتی پای نظام جمهوری اسلامی ایران و تمامیت ارضی کشور به میان می‌آید، همدل و یکدست پای ایران می‌ایستند و در کنار نیروهای مسلحمان با مقاومت و ایثارگری کم‌نظیر می‌توانند برگ‌های زرین فراوانی در تاریخ ایران رقم بزنند.»
وی با اشاره به وطن‌دوستی ایرانیان در سراسر جهان بجز آن عده معدودی که حاضر به وطن‌فروشی شدند و دشمنان را ترغیب به حمله نظامی به ایران کردند، وطن‌دوستی را وجهه شناخته شده ایرانیان دانست و گفت: «در این دو جنگ اخیر، روحیه وطن‌دوستی به کل کشور برگشت و مردم ایران در سراسر جهان با حمایت از تمامیت ارضی کشور خودشان، ایران را به عنوان یک کشور ضدظلم نزد ملت‌ها معرفی کردند و به جایگاه والایی ارتقا دادند به‌طوری که ایران محبوب شد و علاوه بر ملت‌ها، دولت‌ها هم از ایران درس ایستادگی در برابر قلدری‌های آمریکا و رئیس‌جمهوری دیکتاتور و رژیم تروریست و اشغالگر اسرائیل گرفتند.» کروبی درباره امکان به نتیجه رسیدن مذاکرات با دولت آمریکا گفت: «همان‌طور که در نامه اخیر به دکتر پزشکیان نوشتم، اول از تلاش‌های دولت در مدیریت بحران‌های ناشی از جنگ و اداره کشور و تأمین اقلام مورد نیاز مردم تقدیر و تشکر کردم و هم به عنوان فردی که در حمایت از دکتر پزشکیان آبرو گرو گذاشتم از ایشان مصرانه خواستم با نگاهی جامع در قامت و جایگاه رئیس‌جمهوری رفتار کند. دولت باید از فرصت‌ها بهره ببرد و از تمدنی بگوید که با جنگ، راه صلح را هم می‌داند و به جهانیان نشان دهد که ایران و مردم بزرگش طالب صلح و ثبات پایدار در منطقه هستند. راه اثبات این امر، مذاکره است. مذاکره به معنی تسلیم شدن نیست و ملتی که تمدنش ریشه در تاریخ و معرفت دارد، هرگز از گفت‌و‌گو و مذاکره نمی‌هراسد.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و صد و چهل و سه
 - شماره نه هزار و صد و چهل و سه - ۱۶ مهر ۱۴۰۵