سعید‌آبادی، ملی‌پوش تیم ملی کاراته در گفت‌وگو با «ایران»:

داوران طلای مرا به نقره تبدیل کردند

پریسا غفاری/ فاطمه زهرا سعیدآبادی در اولین حضورش در تیم ملی بزرگسالان کاراته، تا آستانه کسب مدال طلای بازی‌های آسیایی ناگویا پیش رفت، اما در فینال وزن ۵۵- کیلوگرم، نتیجه را به حریف مالزیایی واگذار کرد. او معتقد است تصمیم‌های بحث‌برانگیز داوران، مانع رسیدنش به سکوی قهرمانی شد؛ مسأله‌ای که هنوز هم یادآوری آن برای این پدیده جوان کاراته ایران با ناراحتی همراه است.
سعیدآبادی درباره مبارزه فینال به «ایران» گفت: «در بازی‌های آسیایی تقسیم مدال‌ها اهمیت زیادی دارد و فکر می‌کنم پس از کسب مدال طلا توسط مرتضی نعمتی، کمیته برگزارکننده نمی‌خواست طلای دیگری به کاروان ایران برسد. به همین دلیل امتیازاتم را ندادند تا حریف مالزیایی روی سکوی قهرمانی بایستد. همچنان معتقدم داوران طلای مرا به نقره تبدیل کردند.»
سعیدآبادی که در فینال برابر آدلا از مالزی قرار گرفت، درباره مسیر رسیدنش به مبارزه نهایی توضیح داد: «کاراته در بازی‌های آسیایی سهمیه مشخصی دارد و دختران کومیته سه سهمیه گرفتند. به همین دلیل مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار بود و بهترین‌های هر کشور در این رویداد حضور داشتند. از همان مبارزه اول کار سختی داشتیم. من دو رقیبم از لائوس و اندونزی را که شناخت خوبی از آنها داشتم، به‌خوبی شکست دادم و فینالیست 
شدم.»
ملی‌پوش ایران با اشاره به اتفاقات فینال توضیح داد: «در مبارزه پایانی مقابل آدلا، متأسفانه داوران ضربات سه‌امتیازی مرا نپذیرفتند. حتی خانم زنگنه چندین بار اعتراض کرد و از صندلی کوچ نیز اخراج شد. با این شرایط، فکر می‌کنم چون مبارزه من بعد از مرتضی نعمتی برگزار شد، ناداوری باعث شد طلای دیگری از ایران گرفته شود. مطمئنم اگر دوباره با این کاراته‌کا روبه‌رو شوم، می‌توانم او را شکست دهم.»
سعیدآبادی درباره پیشرفت کاراته بانوان و افزایش مدال‌های دختران ایران در ناگویا نسبت به دوره گذشته نیز گفت: «با حضور مسعود رهنما در فدراسیون، این رشته رشد بسیار خوبی پیدا کرده است، چون رهنما از جنس کاراته، بازیکن و مربی بوده و از مشکلات و سختی‌های مبارزه و داوری شناخت کاملی دارد. از طرف دیگر، با توجه به استعدادهای خوبی که در بخش بانوان وجود دارد، حمایت‌های مناسبی از دختران صورت گرفته و خوشبختانه ما نیز توانسته‌ایم اعتماد او را جلب کنیم.»
او ادامه داد: «حتی در کاتای تیمی، با تلاش ایشان و نایب‌رئیس فدراسیون، برای اولین بار سهمیه‌ای به دختران داده شد. حضور ایشان و اعتمادی که به ملی‌پوشان می‌دهد، باعث شد نسبت به هانگژو مدال‌های ارزشمندتری کسب کنیم و در مجموع نیز قهرمان شویم.»
این ملی‌پوش جوان درباره بازگشت کاراته به المپیک نیز امیدوار است: «مهد کاراته جهان ژاپن است و رقبای قدرتمند این رشته نیز از قاره کهن هستند. شاید به همین دلیل کمیته بین‌المللی المپیک تمایل نداشته باشد سهم آسیا در مدال‌ها بیشتر شود. ناداوری‌ها در کاراته نیز زیاد است و به روح المپیک لطمه می‌زند. اما شنیده‌ایم در بازی‌های ۲۰۳۲ کاراته دوباره به المپیک بازمی‌گردد. امیدوارم با تلاشی که در سال‌های پیش رو خواهم داشت، سهمیه المپیک را به دست بیاورم و روزی مدال طلای این بازی‌ها را بر گردن بیندازم.»