در دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع مطرح شد

تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی


در دیدار امیر سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و جمعی از فرماندهان عالی رتبه ارتش با سردار ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، آخرین تحولات و دستاوردهای جنگ تحمیلی اخیر و الزامات ارتقای آمادگی و توان دفاعی کشور مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
امیر حاتمی با تأکید بر اینکه پیروز قطعی جنگ ایران است، اظهار کرد: «جمهوری اسلامی ایران پس از این جنگ محکم‌تر و مستحکم‌تر پابرجاست و دنیا نیز پس از جنگ به قدرت واقعی ایران پی برده و با احترام بیشتر با کشورمان برخورد می‌کند.»
فرمانده کل ارتش با اشاره به فریبکاری و بدعهدی دشمنان و تلاش آنان برای اجرای الگوی جنگ ترکیبی علیه مردم ایران گفت: «دشمن پس از شکست در برابر نیروهای مسلح، بار دیگر تلاش می‌کند با تحریک و تهییج مردم به اهداف خود دست پیدا کند، اما مردم بصیر و انقلابی ایران همانند سال‌های پس از انقلاب، پاسخ این توطئه‌ها را محکم و پشیمان کننده خواهند داد.»
سرلشکر حاتمی تجربه جنگ اخیر را منحصر به فرد دانست و گفت: «در این جنگ مستقیماً با شیطان بزرگ مواجه شدیم و جنگ فناورانه را به‌صورت واقعی درک کردیم؛ شناختی که قطعاً به افزایش آمادگی و توان دفاعی کشور منجر خواهد شد.»
امیر حاتمی با تأکید بر اینکه مرحله کنونی، دوره تثبیت پیروزی است، اظهار کرد: «تثبیت پیروزی با قدرت انجام می‌شود و مأموریت ما در این برهه تاریخی، ارتقای آمادگی‌ها در کنار افزایش قدرت است تا پیروزی نهایی به دست آید.»
وی خاطرنشان کرد: «به هر اقدام دشمن، چندبرابر و با قدرت واکنش نشان خواهیم داد تا در محاسبات و معادلات آنان تثبیت شود که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خود و ملت ایران کاملاً مصمم است؛ این پیام بسیار روشن ما به جهان است.»
سردار مجید ابن‌الرضا سرپرست وزارت دفاع نیز در این دیدار با اشاره به روندهای صنعتی و فناورانه جنگ اخیر اظهار کرد: «براساس یافته‌های به‌دست‌آمده، در حال طراحی و معماری نظامات متناسب برای صحنه نبردهای احتمالی آینده هستیم و اطلاعات و تحلیل ذیقیمت و دقیقی از ظرفیت‌های فناورانه‌ای که در این جنگ به کمک دشمن آمدند، در اختیار داریم.»
سرپرست وزارت دفاع با اشاره به حرکت کشور در مسیر تحقق مطالبه «ایران هرچه قوی‌تر» اظهار کرد: «یکی از آموزه‌های مهم این جنگ، ضرورت تولید در شرایط سخت، ارتقای مستمر فناوری و تأمین نیازهای میدان در شرایط جنگ بود. نکته مهم آن است که در این جنگ اجازه ندادیم با فرسایش فناورانه مواجه شویم و به این نتیجه رسیدیم که نوآوری باید مستمر و پیوسته و پویا باشد.» سردار ابن‌الرضا همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره امیر سرلشکر خلبان شهید نصیرزاده وزیر دفاع شهید و دیگر شهدای وزارت دفاع، بویژه دانشمندان شهید، گفت: «دشمن در این جنگ عمده تمرکز خود را بر نقاط مهم و اثرگذار جمهوری اسلامی ایران قرار داد و هرچه یک بخش بیشتر مورد تهاجم قرار گرفت، نشان‌دهنده اهمیت و تعیین‌کنندگی آن در تولید قدرت بود؛ موضوعی که برای مجموعه دفاعی کشور مایه افتخار و مباهات است.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • بورس
  • اقتصادی
  • علم و فناوری
  • حوادث
  • ورزشی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و صد و سیزده
 - شماره نه هزار و صد و سیزده - ۱۲ شهریور ۱۴۰۵