گذشت از قصاص به حرمت اربعین سالار شهیدان

گروه حوادث: مرضیه همایونی/ زن میانسال که 6 سال در غم از دست دادن فرزندش بی‌تاب و بی‌قرار بود با گذشت از خون او، قاتل را به حرمت اربعین سالار شهیدان بخشید. 
به گزارش «ایران»، فروردین سال 99 هنوز هم برای زن میانسال تلخ‌ترین و سیاه‌ترین تاریخ عمرش محسوب می‌شود. روزی که از بیمارستان با وی تماس گرفتند و از مجروح شدن پسر جوانش خبر دادند و از او خواستند به آنجا برود، زن میانسال سراسیمه راهی بیمارستان شد و در کمال ناباوری پیکر خونین و بی‌جان پسر جوانش را مقابل خود دید. 

قاتل آشنا
وقتی تیم جنایی به بیمارستان رفت تا تحقیقات خود را آغاز کند مشخص شد مرد جوانی به مقابل خانه حمید رفته و بعد از یک درگیری شدید وی را با چاقو زده و فرار کرده است. مادر حمید با دیدن تصاویر ضارب که توسط دوربین‌های مداربسته گرفته شده بود او را شناخت و گفت او برادرزن سابق پسرم است.
با شناسایی هویت متهم، تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت ادامه یافت و چند روز بعد متهم بازداشت شد. وی در همان تحقیقات اولیه به قتل شوهر خواهر سابق خود اعتراف کرد: خواهرم با همسرش اختلاف داشت و سرانجام این اختلاف باعث جدایی آنها شد. خواهرم از اتفاقاتی که برایش رخ داده بود ناراحت بود و من که نمی‌توانستم ناراحتی او را ببینم شب حادثه به سراغ حمید رفتم و از او گلایه کردم. به او گفتم با این کار خواهرم از نظر روحی مشکل پیدا کرده و سر همین موارد دعوایمان شد و با چاقویی که به همراه داشتم به او ضربه زدم.
 
قصاص برای قاتل
به دنبال اعترافات متهم به جنایت و بازسازی صحنه قتل، وی در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت. هرچند با پشیمانی درخواست بخشش از سوی اولیای دم را داشت اما آنها اشد مجازات برای پسر جوان خواستند و دادگاه حکم بر قصاص صادر کرد. با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، پرونده برای اجرا به شعبه اول اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارجاع شد. با ارسال پرونده، جلسات صلح وسازش برگزار و آخرین جلسه صبح روز گذشته در دادسرای جنایی تهران تشکیل شد. مادر مقتول که تنها اولیای دم بود ناگهان از خانواده متهم خواست تا اتاق شعبه را ترک کنند. آنها نیز با گریه و التماس و در حالی که همچنان خواهان بخشش پسرشان بودند از اتاق بیرون رفتند. مادر مقتول با چشمانی اشکبار و صدایی لرزان به قاضی حسین درودی رئیس شعبه یک اجرای احکام گفت: در این مدت خانواده قاتل بارها به سراغم آمدند و خواهان بخشش شدند. از طرفی متوجه شدم که قاتل پسرم در زندان کارهای خداپسندانه انجام می‌دهد. با خودم گفتم با اجرای حکم قصاص که پسرم زنده نمی‌شود فقط خانواده دیگری مثل ما داغدار می‌شوند حالا که این پسر از جنایتی که مرتکب شده بسیار پشیمان است و به پایان خط رسیده و متنبه شده و می‌داند که چه آسیبی به ما وارد کرده تصمیم گرفتم از قصاص گذشت کنم. من به حرمت امام حسین(ع) و اربعین و فقط برای رضای خدا بدون هیچ چشمداشتی از قصاص قاتل فرزندم گذشت می‌کنم. با بخشیده شدن پسر جوان، او به‌زودی در دادگاه کیفری استان تهران از جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • انرژی
  • اطلاع رسانی
  • گفت و گو
  • حوادث
  • ورزشی
  • اندیشه
  • ایران زمین- خودرو
  • کتاب
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و هشتاد و شش
 - شماره نه هزار و هشتاد و شش - ۰۷ مرداد ۱۴۰۵