ایران در «ایران»

برداشت جو در خراسان شمالی 
سه برابر شد
بجنورد- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از تولید سه برابری جو در کشتزارهای این استان خبر داد و گفت: «پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۹۱ هزار تن محصول برداشت شود.»
اسماعیل سیاح افزود: «کشاورزان استان در سال زراعی جاری در ۱۷ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی آبی و ۲۹ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی دیم جو کاشته‌اند که با توجه به بارش‌های بهاری، تولید امسال نسبت به سال گذشته از افزایش چشمگیری برخوردار است.»
وی با اشاره به اینکه تولید علوفه مورد نیاز دام، بخشی از نیاز واردات علوفه به کشور را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: «در مجموع امسال کشاورزان استان در سطح ۶۰ هزار هکتار، کشتزارها و دیمزارهای خود را زیر کشت انواع گیاهان علوفه‌ای برده‌اند.»

عرضه نان در گلستان با نرخ جدید 
گرگان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان از اعمال نرخ‌های جدید نان دولتی در استان خبر داد و گفت: «افزایش قیمت انواع نان روی سامانه «نانینو» اعمال شده و نانوایی‌های دولتی نان را با نرخ‌های جدید عرضه می‌کنند.»
عبدالعلی کیان‌مهر افزود: «بر اساس مصوبه جدید، قیمت هر قرص نان بربری با وزن چانه خمیر ۵۵۰ گرم به ۶ هزار و ۵۰۰ تومان، نان لواش با وزن چانه ۱۲۵ گرم به هزار و ۷۰۰ تومان و نان تافتون با وزن چانه ۲۲۰ گرم به ۲ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش یافته است.»
وی افزود: «همچنین قیمت هر عدد نایلون در واحدهای خبازی هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و در صورت درخواست مشتری برای پخت نان بربری کنجدی، به ازای هر قرص نان هزار و ۵۰۰ تومان به قیمت پایه افزوده خواهد شد.»

تسهیلات بانکی، چالش توسعه گلخانه‌ها در فارس 
شیراز - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی، کمبود منابع تسهیلاتی است و به اندازه کافی منابعی در اختیار بهره‌برداران قرار ندادیم، تأکید کرد:« حدود ۶۲۴ هکتار گلخانه فعال در استان فارس ایجاد شده و در سال ۱۴۰۴ نیز حدود ۶۸.۸ هکتار به این مساحت افزوده شده است.»
محمدصادق فانی افزود: «برای احداث این گلخانه‌ها حدود یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که کمتر از ۱۰ درصد آن از محل تسهیلات بانکی و مابقی آورده سرمایه‌گذار بوده است.» مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: «مجوز احداث گلخانه از سوی نظام مهندسی صادر می‌شود و هم‌اکنون ۳۸۱ هکتار گلخانه در سطح استان در حال ساخت است که بین پنج تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • اندیشه
  • خودرو
  • حوادث
  • ورزشی
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • کتاب
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره نه هزار و سی و هشت
 - شماره نه هزار و سی و هشت - ۱۱ خرداد ۱۴۰۵