محمدجواد ظریف با تمجید از حضور مردم در خیابان:
ایرانی دلاور در برابر آدمخواران عصر حجری اپستینی سر فرود نخواهد آورد
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین کشورمان حضور مستمر مردم در خیابان و در دفاع از نیروهای مسلح را تمجید کرد.
به گزارش ایسنا، در پی واکنشها به انتشار مقاله ظریف در یک رسانه آمریکایی، تصویری از آتش زدن تصویر وزیر خارجه پیشین ایران در یکی از تجمعات خیابانی منتشر شده است. ظریف با انتشار پیامی، ضمن قدردانی از دختری که در تجمعات شبانه تصویر او را به آتش کشیده بود، این اقدام را نشانهای از مسئولیتپذیری و دغدغهمندی نسل جوان نسبت به آینده کشور دانست و بر نقش مردم در «ایستادگی و سربلندی ایران» تأکید کرد.
محمدجواد ظریف در پست اینستاگرام خود نوشت: «درود بر شما دختر آزاده و ایرانخواه، شما وارثان به حق زینب(س)، گردآفرید، آتوسا و تمام زنان آزاده و غیور تاریخ. آنچه جهان در این روزها از مردم دلاور ایران همچون شما در خیابانهای سراسر ایران بزرگ دیده است، نشانههایی رسا و افتخارآفرین از ایستادگی، شجاعت و مسئولیت نسبت به آینده ایران است. همانگونه که در فرازهای متعدد یادداشت فارین افرز نوشتم، حضور دلیرانه شما دختران، جوانان، زنان و مردان غیرتمند ایرانی از نخستین شامگاه غمگین تجاوز ددمنشانه جانیانِ کودککشِ آمریکایی-صهیونی، یکی از مهمترین سرمایههای امنیت و سربلندی ایران است. همان اندازه که در یادداشت دیروز به شما و امثال شما غیرتمندان افتخار کردم، امروز نیز به شما و کنش آگاهانه شما افتخار میکنم، که شایسته افتخارید؛ حتی اگر برخی آن را نامهربانانه بدانند – که آن را هم نشانه دیگری از دغدغهمندی شما برای ایران عزیزمان میدانم.
این جنگ، سلحشوری و جنگاوری را با روایت و سیاستورزی در هم آمیخته است. هدف و دستاورد یادداشت، روشنگری پیرامون جایگاه توانمند ایران در این جنگ سلحشورانه، رساندن صدای پهلوانی شما و شکستن انحصار تبلیغاتی صهیونیستها بر فضای سیاسی تبلیغاتی جهان غرب بوده نه ایجاد دوگانگی در داخل؛ هرچند برخی، با هر نیتی، خوانش دیگری از آن برساختند.
ما را سری است با تو که گر خلق روزگار
دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم
در توئیتها از نخستین روز تجاوز تا دیروز و همچنین در یادداشت فارینافرز نوشتم و باز هم خواهم نوشت که ایرانی دلاور، آزاده و خودباور – که به گواه تاریخ هم صلحطلب بوده و هم توان رویارویی با متجاوزان جهانخوار را دارد – در برابر آدمخواران عصر حجری اپستینی که کمر به نابودی انسانیت و فرهنگ و اخلاق بستهاند، هرگز و هرگز سر فرود نخواهد آورد.
نظم جهانی در حال بازسازی و بازآراییست و ما ایرانیان ملت ساختنیم؛ ملتی که به دنبال بازسازی، ساختن و مشارکت در «نظم شبکهای پساقطبی» نوینی است که بشریت به آن نیازمند است.
دخترم در خیابان بمانید و به یاد رهبر شهید «ای ایران» بخوانید که ایران و آینده از آن شما و همه ایرانیان است. مانا و سربلند باشید.»

