حملات نیروهای مسلح به دشمن آمریکایی-صهیونیستی از موج ۵۸ عبور کرد

دور جدید  عملیات به صورت «تأثیر‌محور» و هدفمند

پنجاه‌و‌هفتمین موج از حملات نیروهای مسلح کشورمان، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی، شامل زیرساخت‌های ارتباط فرماندهی‌ و کنترل و دفاع موشکی، با سامانه‌های دقیق خیبرشکن، عماد و قدر انجام شد.
همچنین پایگاه العدید، محل استقرار تروریست‌های آمریکایی نیز با موشک نقطه‌زن میانبردِ سوخت جامد ذوالفقار و سوخت مایع قیام و پهپادهای هوشمند و انهدامی، با موفقیت مورد اصابت قرار گرفت. موج پنجاه‌و‌هشتم نیز علیه اهدافی در شمال و مرکز سرزمین‌های اشغالی، شامل ناهاریا، بیت شمیش، تل‌آویو، قدس‌غربی و پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در ویکتوریا و علی‌السالم، الخرج و ناوگان پنجم دریایی این کشور با سامانه‌های دقیق، نقطه‌زن و فوق‌سنگین خرمشهر با سر جنگی ۲تنی، قدر چند کلاهکه، فتاح و خیبرشکن و سامانه‌های میانبرد فاتح و قیام و پهپادهای انهدامی به صورت عملیات تأثیر‌محور به اجرا درآمد.
روابط عمومی سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرده عملیات‌های تأثیر‌محور نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه آغاز شده است.
در این اطلاعیه که بامداد روز گذشته منتشر شد، آمده است:«دور جدید عملیات‌های وعده صادق ۴ به صورت تأثیر‌محور و هدفمند، باسامانه‌های فوق‌سنگین و نقطه‌زن، چند کلاهکه با سوخت جامد و مایع و پهپادهای انهدامی آغاز شد. نتایج این موج از عملیات‌ها به صورت مستمر به اطلاع ملت شریف ایران رسانده می‌شود.»
علاوه بر این، نیروی دریایی سپاه پاسداران نیز در یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی، تعدادی از آشیانه‌های جنگنده‌های ارتش ایالات‌متحده در پایگاه هوایی«شیخ عیسی» و «الظفره» را با موشک‌های کروز شدید‌الانفجار منهدم کرد.
روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز روز گذشته با صدور اطلاعیه شماره ۳۱ اعلام کرد:«ارتش جمهوری اسلامی ایران از بامداد امروز در پاسخ به جنایت رژیم صهیونی علیه فرزندان غیور میهن در مراکز دفاعی و امنیتی کشور و کشتار مردم عزیز و در انتقام شهدای ناو دنا، مراکز فناوری‌ـ‌سایبری و مجموعه مراکز تسلیحات‌سازی رافائل رژیم صهیونی را هدف حملات پهپادی قرار داده است.»
بر اساس این اطلاعیه، حملات پهپادی ارتش همچنان ادامه دارد. مراکز فناوری‌ـ‌سایبری رژیم صهیونی، نرم‌افزارهای سامانه‌های تسلیحاتی هدایت‌پذیر، تجهیزات سخت‌افزاری و فناوری‌های مدرن مبتنی بر هوش مصنوعی را برای اقدامات آفندی و تروریستی و هدف قرار دادن مراکز تجمع انسانی کشور عزیزمان، در اختیار ارتش تروریستی رژیم اشغالگر قرار می‌دهد. مراکز تسلیحات‌سازی رافائل با توسعه سامانه‌های کشتار جمعی و تولید سامانه‌های پدافندی ارتش صهیونی مانند گنبد آهنین، تجهیز و تسلیح مراکز پهپادی رژیم صهیونی را برعهده دارد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی- ایران زمین
  • دیپلماسی
  • بین الملل
  • علم و فناوری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و هشتاد و پنج
 - شماره هشت هزار و نهصد و هشتاد و پنج - ۲۷ اسفند ۱۴۰۴