یک تصادف پرونده مرد زندانی را بست

گروه حوادث: مرضیه همایونی/
مرد جوان که به خاطر دفاع از برادرش مرتکب قتل شده و به زندان افتاده بود وقتی بعد از 6 سال آزاد شد در یک تصادف خیابانی پرونده زندگی‌اش برای همیشه بسته شد.
به گزارش «ایران»، داستان زندگی سعید از روز 15 بهمن سال 98 به خاطر یک اتفاق ساده به ماجرایی عجیب تبدیل شد. آن روز سعید همراه برادرش برای تفریح و بازی به کلوپی در جنوب پایتخت رفتند. سعید و حمید داخل کلوپ سرگرم بازی رایانه‌ای بودند که پسر جوانی به نام امیر به سمت آنها آمد و مدعی شد به او چپ چپ نگاه کرده‌اند. هر چه این دو برادر اصرار کردند که او اشتباه کرده و آنها اصلاً حواسشان به او نبوده و سرگرم بازی بوده‌اند اما پسر جوان دست‌بردار نبود و همین مسأله باعث درگیری بین آنها و منجر به شکسته شدن سر حمید شد. وقتی با وساطت اطرافیان آنها جدا شدند دو برادر از کلوپ بیرون رفتند و دقایقی بعد به یک ساندویچ فروشی که مقابل کلوپ بود رفته و در آنجا نشسته بودند که بار دیگر امیر با یکی از دوستانش وارد مغازه ساندویچی شد. آنها با دیدن دو برادر دوباره درگیر شدند و این بار سعید که تلاش داشت از خود و برادرش دفاع کند چاقویی که روی میز مغازه بود را برداشت و ضربه‌ای پرتاب کرد. ضربه‌ای که منجر به مرگ پسر جوان شد.
با اعلام ماجرا به پلیس بلافاصله تیم جنایی در محل حاضر شده و سعید و وحید و دوست مقتول را دستگیر کردند. سعید به قتل ناخواسته اعتراف کرد و گفت: «امیر برادرم را زخمی کرده بود و زمانی که با دوستش وارد مغازه شد دوباره به ما حمله کرد. من نمی‌خواستم او را به قتل برسانم، فقط می‌خواستم از خود و برادرم دفاع کنم که چنین اتفاقی رخ داد.»
با اعتراف متهمان به نزاع مرگبار، هر سه آنها بازداشت شده و کیفرخواست سعید به اتهام قتل عمد صادر شد. اما زمانی که متهم در دادگاه پای میز محاکمه رفت و عنوان کرد که برای دفاع دست به قتل زده و جنایت ناخواسته بوده با تحقیقات تکمیلی و اظهارات شهود، قضات دادگاه کیفری استان تهران، دفاع مشروع او را قبول کرده و حکم بر 10 سال حبس و پرداخت دیه صادر کردند. با گذشت 6 سال از این ماجرا، سعید که در زندان به بیماری لاعلاجی مبتلا شده بود به دادگاه نامه‌ای نوشت و به خاطر بیماری‌اش خواهان آزادی از زندان شد.
باتوجه به اینکه سعید مدت زمان زیادی در زندان بود، با قرار وثیقه آزاد شد تا بتواند به درمان خود بپردازد. اما مدتی بعد یک روز که سعید سوار بر موتور بود ناگهان با خودروی عبوری تصادف کرد و به علت شدت آسیب وارده جانش را از دست داد.
بدین ترتیب پرونده مرد جوانی که برای درمان بیماری از زندان آزاد شده بود با یک تصادف بسته شد.
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بورس
  • دولت چه کار می‌کند
  • حوادث
  • ورزشی
  • ایران زمین
  • توسعه
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد و شصت و هشت
 - شماره هشت هزار و نهصد و شصت و هشت - ۰۶ اسفند ۱۴۰۴