از گوشه و کنار ایران
تانکر با 25 هزار لیتر مازوت واژگون شد
واژگونی یک تانکر حامل ۲۵ هزار لیتر مازوت در محور قروه–بیجار، محدوده روستای خسروآباد موجب آلودگی بخشی از زمینهای کشاورزی و باغهای منطقه شد.
حبیب اله رجبزاده رئیس اداره حفاظت محیط زیست بیجار اظهار کرد: «بلافاصله پس از واژگونی تانکر، عوامل حفاظت محیط زیست به همراه دستگاههای امدادی و خدماتی در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای مهار و پاکسازی مازوت و جلوگیری از گسترش آلودگی انجام شد.» وی با اشاره به اینکه با هماهنگی نهادهای مسئول، بخشی از اراضی آلوده شناسایی و عملیات جمعآوری و دفع مواد نفتی آغاز شده است، بیان کرد: «از مالکان زمینها و باغهای اطراف درخواست داریم تا از مصرف محصولات و آب منطقه تا پایان مراحل پایش و پاکسازی خودداری کنند. بررسیهای کارشناسی برای ارزیابی اثرات زیستمحیطی حادثه و اقدامات جبرانی در دستور کار اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیجار قرار گرفته است.»
نجات 5 کوهنورد در ارتفاعات دهملا
پنج کوهنورد که در ارتفاعات دهملا ناپدید شده بودند پس از ساعتها تلاش امدادگران هلال احمر پیدا شدند. حسین درخشان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: «شامگاه سهشنبه خبر ناپدید شدن پنج نفر در ارتفاعات دهملا واقع در جاده پردیس معدنی دانشگاه صنعتی شاهرود به هلال احمر گزارش و جستوجوها برای یافتن این افراد به سرعت آغاز شد. با وجود جست و جوهای گسترده هلال احمر، اورژانس و نیروی انتظامی تا بامداد چهارشنبه اثری از آنها پیدا نشد. با روشن شدن هوا جست و جوها از سر گرفته شد و سرانجام ظهر دیروز این افراد پیدا شدند.» درخشان با بیان اینکه این پنج نفر از اعضای یک گروه بودند، اضافه کرد: حال عمومی این افراد مطلوب بوده و به مکان امن منتقل شدند.
کپسول گاز مردی را به کشتن داد
انفجار کپسول گاز در منزل مسکونی روستای قاسمآباد از توابع شهرستان تاکستان، جان مرد جوانی را گرفت. یوسف اکبری رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث استان قزوین گفت: «ساعت ۹:۲۰ چهارشنبه ۱۲ آذر حادثه انفجار کپسول گاز در منزل مسکونی روستای قاسمآباد از توابع شهرستان تاکستان به مرکز ارتباطات اورژانس گزارش شد و بلافاصله تیم فوریتهای پزشکی پایگاه ضیاءآباد به محل اعزام شدند. در این حادثه مردی حدوداً ۴۰ ساله در دم جان باخته بود. علت دقیق حادثه توسط کارشناسان در حال بررسی است.

