علت سانحه رانندگی خانواده معاون رئیس‌جمهور

گروه حوادث: کارشناسان پلیس راه استان سمنان علت سانحه رانندگی خانواده معاون رئیس‌جمهور را خستگی و خواب‌آلودگی راننده اعلام کردند.
سردار کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره جزئیات این سانحه گفت:«ساعت ۱۳:۲۱ یکشنبه یک دستگاه سواری تارا با چهار سرنشین در مسیر تهران به سمنان در حرکت بود که در محدوده ایوانکی با یک کامیون بنز که در حاشیه جاده متوقف بود، برخورد کرد. در این حادثه فاطمه حیدری، ۳۴ ساله و از سرنشینان سواری تارا (همسر معاون رئیس‌جمهور، اسماعیل سقاب‌اصفهانی) در صحنه در دم جان باخت. همچنین پدر ۵۶ ساله وی، دختر ۱۲ ساله و پسر ۹ ساله خانواده مجروح شدند که توسط نیروهای امدادی به بیمارستان معتمدی گرمسار و سپس به تهران منتقل شدند و فرزند خردسال پس از مداوا مرخص شد.»
سرهنگ موسی بزرگی، رئیس پلیس راه استان سمنان نیز علت تصادف خودروی حامل خانواده معاون رئیس‌جمهور را خستگی و خواب‌آلودگی راننده این خودرو اعلام کرد و گفت:«این تصادف رانندگی در ورودی شهر ایوانکی رخ داد و با بررسی‌های تخصصی کارشناسان تصادفات پلیس راه استان سمنان، مشخص شد علت تامه این سانحه ناتوانی راننده تارا در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی بوده است.»
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و نهصد
 - شماره هشت هزار و نهصد - ۱۱ آذر ۱۴۰۴