دبیر اجرایی ششمین نمایشگاه کتاب کیش:

١٧٠٠٠ عنوان کتاب در نمایشگاه کیش عرضه می‌شود

داوود رادمند، دبیر اجرایی ششمین دوره نمایشگاه کتاب کیش، در نشست خبری که در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد، گفت:«با اقدامات انجام شده در طول ماه‌های گذشته و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، از یکم‌ تا نهم آذرماه ۱۴۰۴ نمایشگاه کتاب کیش در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش برگزار خواهد شد.»
 به گزارش اقتصاد کیش، وی افزود:«این نمایشگاه با همت سازمان منطقه آزاد کیش به‌عنوان حلقه اصلی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان حلقه دوم و با مشارکت بخش خصوصی به‌عنوان حلقه سوم، برگزار خواهد شد.» رادمند با بیان اینکه طبق سنوات گذشته تمام تلاش خود را در گردآوری تازه‌های نشر کشور به‌ کار گرفته‌ایم، گفت:«ناشران برتر و برگزیده کشور در حوزه کودک و نوجوان، عمومی، زبان و ادبیات انگلیسی، روانشناسی، رمان، کتب کمک‌آموزشی و... گردهم آمده‌اند تا بتوانیم به‌روز‌ترین کتاب‌ها در حوزه‌های متنوع را در اختیار کیشوندان و مخاطبان عزیز قرار دهیم.» 
وی افزود:«بیش از ۱۷ هزار عنوان کتاب و آثار ۳۰۰ ناشر برتر در این دوره از نمایشگاه ارائه خواهد شد.» رادمند با بیان اینکه اطلاع‌رسانی هوشمند برای سهولت دسترسی مخاطبان به کتاب‌های مورد نظرشان یکی از نقاط قوت نمایشگاه خواهد بود، افزود:«اعمال تخفیف برای کتاب‌های کمک‌آموزشی و تدارک سرویس ایاب و ذهاب برای بازدید دانش‌آموزان و سایر مخاطبان از نمایشگاه، از دیگر برنامه‌های جنبی و تدارک دیده شده است.» دبیر اجرایی ششمین دوره نمایشگاه کتاب کیش با اشاره به اینکه پویایی، بالندگی و تحول فرهنگی را از یکم تا نهم آذرماه در جزیره کیش پیش رو خواهیم داشت،گفت:«سرانه مطالعه در کیش نسبت به سرانه مطالعه در کشور تفاوت قابل‌توجهی دارد و رویکرد سازمان منطقه آزاد کیش نسبت به مقوله کتاب از آن جهت ارزنده است که این تفاوت را بیشتر خواهد کرد و کتاب را در سبد خانوارها قرار خواهد داد و این الگویی برای کل کشور خواهد بود.» وی با اعلام این خبر که یارانه کتاب را با ۵۰ درصد تخفیف ارائه خواهیم داد، گفت:«هر فرد با ارائه کد ملی می‌تواند تا سقف ۶۰۰ هزار تومان با تخفیف ۵۰ درصد کتاب خریداری کند.» رادمند در پایان از برگزاری برنامه‌های مفرح جنبی همچون برگزاری کارگاه‌های آموزشی، شاهنامه‌خوانی و مراسم رونمایی از کتاب خبر داد و گفت:«اخبار تکمیلی در طول برگزاری نمایشگاه کتاب کیش به اطلاع عموم خواهد رسید.»

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و نود و یک
 - شماره هشت هزار و هشتصد و نود و یک - ۲۹ آبان ۱۴۰۴