اخبار

معاون اول رئیس‌جمهور مطرح کرد
ایران؛  بهترین مسیر ترانزیتی 
برای کشورهای محصور در خشکی
جلسه ستاد ملی گذر مرز به مرز (ترانزیت) روز گذشته به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و سند برنامه ملی گذر و برنامه اعطای مشوق‌ها و حمایت‌های افزایش رقابت‌پذیری گذر از مسیر ایران تصویب شد. به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در این جلسه، با اشاره به توجه جدی قانون برنامه هفتم پیشرفت به موضوع ترانزیت و موقعیت جغرافیایی کشور تأکید کرد: «بخش ترانزیت برای ایران می‌تواند مزایای اقتصادی و تجاری با کشورهای همسایه و حوزه تمدنی مشترک داشته باشد و همچنین ایران برای کشورهای محصور در خشکی که دسترسی به آب‌های آزاد ندارند، بهترین مسیر ترانزیتی خواهد بود.» 
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه «ترانزیت در توسعه روابط گردشگری، فرهنگی و علمی مؤثر است»، ادامه داد: «گسترش و تعمیق روابط ترانزیتی در افزایش همکاری‌های سیاسی و منطقه‌ای تأثیرگذار است.» 
عارف با اشاره به فعال شدن ستاد ملی گذر مرز به مرز (ترانزیت) در دولت چهاردهم طبق سند برنامه هفتم پیشرفت تصریح کرد: «برنامه و اقدامات و همچنین همکاری‌های خوب ترانزیتی در این برنامه دیده شده است که البته نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌ها است چرا که ترانزیت موضوعی فرابخشی است و نمی‌توان مسئولیت آن را تنها به یک دستگاه و بخش واگذار کرد.» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: «راهبرد ایران توسعه روابط پایدار و حداکثری با کشورهای منطقه و همسایگان در همه بخش‌ها از جمله ترانزیت است.»

عارف امروز به روسیه می‌رود
 معاون اول رئیس‌جمهور، امروز در رأس هیأتی برای شرکت در بیست و چهارمین اجلاس نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای به روسیه سفر می‌کند. این اجلاس ۲۶ و ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴ در مسکو برگزار می‌شود. عارف علاوه بر سخنرانی در این اجلاس، با برخی از مقامات کشورهای شرکت کننده دیدار و گفت‌و‌گو خواهد کرد.
  
تکذیب یک خبرسازی 
درباره معاون اول رئیس جمهور
حضرتی: هیچ استعفایی در دولت مطرح نیست
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در واکنش به برخی شایعات درباره استعفای برخی اعضای دولت اظهار کرد: «شایعه استعفای اعضای دولت از آن دست موضوعاتی است که بارها در فضای مجازی منتشر شده است. این شایعات چندین بار در مورد رئیس‌جمهوری و اخیراً نیز درمورد محمد رضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شده و درگذشته نیز درباره برخی از وزرا، معاونان رئیس‌جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز چنین اخباری منتشر شده که هیچ کدام از این موارد صحت ندارد.» به گزارش ایرنا، الیاس حضرتی با تأکید بر اینکه: «هیچ برنامه استعفایی در دولت مطرح نیست»، گفت: «تمام اعضای دولت محکم، هماهنگ و یکدست در تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات کشور هستند و قطعاً نیز این مشکلات حل خواهد شد. کما اینکه بسیاری از این مشکلات نیز درحال حل شدن است.» 
علیرضا خامسیان معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور نیز در واکنش به انتشار شایعه کناره‌گیری محمدرضا عارف از سمت معاون اولی، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «سفر دکتر عارف به مسکو برای شرکت در اجلاس شانگهای یکی از مهم‌ترین سفرهای دیپلماتیک مقام ارشد دولت بعد از اسنپ بک محسوب می‌شود. حال در آستانه این سفر عده‌ای که درکی از منافع ملی ندارند با خبرسازی به دنبال حاشیه‌سازی برای دولت هستند به چه قیمتی؟ حرمت رسانه و روزنامه‌نگاری را پاس دارید.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و هشتاد و هشت
 - شماره هشت هزار و هشتصد و هشتاد و هشت - ۲۶ آبان ۱۴۰۴