از گوشه و کنار ایران

پاستیل جان یک کودک را گرفت
کودکی اهل روستای آلداشین سرعین بر اثر خفگی با پاستیل جان خود را از دست داد.  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما شامگاه دوشنبه پیرو تماس تلفنی با مرکز اورژانس ۱۱۵ شهرستان سرعین، خبر خفگی پسری 12 ساله اهل روستای آلداشین سرعین گزارش شد. 
با وجود حضور سریع آمبولانس در روستا و انتقال این کودک به بهداری متأسفانه وی دچار خفگی هنگام خوردن پاستیل شده بود. از آنجا که تا زمان حضور آمبولانس در محل نتوانسته بودند محل نفس‌گیری را باز کنند این پسربچه ۱۲ ساله جان خود را از دست داد.
 
قاتل پزشک متخصص قلب قصاص شد
 حکم قصاص نفس قاتل پزشک متخصص قلب در ملأعام در یاسوج اجرا شد. این فرد شامگاه بیست و یکم آبان سال ۱۴۰۳ دکتر مسعود داودی پزشک متخصص قلب و عروق را در مسیر بازگشت به منزلش به قتل رسانده بود. وی فکر می‌کرد دکتر در مرگ برادرش که بر اثر سکته قلبی جان باخته بود، مقصر بوده است.
سید وحید موسویان دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با این پرونده گفت: «از لحظه اطلاع از وقوع جنایت اقدامات قضایی، انتظامی و امنیتی برای دستگیری قاتل به عمل آمد و در کمتر از ۱۴ ساعت، این فرد دستگیر شد و فرآیند رسیدگی قضایی با قاطعیت، دقت و خارج از نوبت آغاز و در هفدهم آذر ۱۴۰۳ کیفرخواست این پرونده صادر شد. پرونده در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان پس از بررسی کارشناسی تمام ادعا‌های متهم و احراز سلامت روان با حضور وکیل وی رسیدگی و حکم قصاص قاتل صادر شد. پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور، با درخواست اولیای دم، حکم صادره صبح سه‌شنبه بیستم آبان در ملأ عام در شهر یاسوج اجرا شد.
 
خارج کردن 90 بسته ماده مخدر از معده متهم
کادر درمان بیمارستانی در کرج از معده یک بیمار 90 بسته مواد مخدر خارج کردند.
دانشگاه علوم پزشکی البرز در تشریح این خبر اعلام کرد:« مردی میانسال با همراهی مأموران پلیس و با شکایت از درد شدید شکم و کتف به اورژانس مرکز آموزشی درمانی شهید مدنی کرج مراجعه کرد. ‌براساس اطلاعات اولیه مأمور همراه، بیمار پیش از مراجعه، اقدام به بلع تعدادی بسته محتوی مواد مخدر کرده بود. در پی انجام تصویربرداری فوری، تعداد زیادی بسته مشکوک در معده و روده کوچک و بزرگ وی مشاهده شد. ‌با توجه به خطر بالای پارگی احتمالی بسته‌ها و بروز عوارض تهدیدکننده حیات، بیمار بلافاصله به اتاق عمل منتقل شد و جراحی سنگین وی از ساعت سه بامداد آغاز و با تلاش کادر درمان بیمارستان ۹۰ بسته از معده و روده بیمار خارج شد.»
 
افشای راز جنایت خانوادگی پس از یک سال
 راز قتل دختر جوانی که تصور می‌شد خودکشی کرده ،پس از یکسال با تلاش پلیس اندیمشک فاش شد.
سرهنگ سید شمس اله موسوی فرمانده انتظامی اندیمشک گفت: «وقوع یک مورد مرگ مشکوک دختری جوان در اندیمشک در سال گذشته اعلام شد که در ابتدا مرگ به علت مصرف دارو و خودکشی تشخیص داده شد اما پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت. کارآگاهان پلیس با همکاری عوامل پزشکی قانونی پس از بررسی‌های دقیق‌تر علت فوت را خفگی و خوراندن مقادیر زیادی داروی مخدر تشخیص دادند.»
در ادامه مأموران انتظامی پس از تحقیقات فنی به ۲ نفر از نزدیکان مقتول مشکوک شدند که این افراد پس از هماهنگی با مرجع قضایی برای تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی هدایت شدند. متهمان پس از مواجه شدن با دلایل و مستندهای موجود در پرونده درنهایت به ارتکاب قتل با استفاده از داروهای مخدر و همچنین خفه کردن مقتول اعتراف و در بازجویی‌های اولیه اختلافات خانوادگی را انگیزه این قتل اعلام کردند.