ربایندگان تبعه چینی دستگیر شدند

گروه حوادث/ عاملان ربودن و شکنجه تبعه چینی که او را به مرگ و خروج اعضای بدنش تهدید کرده بودند در کمتر از 6 ساعت از سوی پلیس دستگیر شدند.
 سردار «سعید منتظرالمهدی» سخنگوی فراجا با تشریح جزئیات آزادی تبعه چینی از چنگ اتباع غیرمجاز گفت: «دینگ شی زو» تبعه چینی پانزدهم مهر ماه پس از خروج از فرودگاه امام خمینی(ره) توسط عناصر ناشناس ربوده شد. ربایندگان با ارسال تصاویر شکنجه وی مبلغ ۵۰ هزار دلار از طریق پیام رسان خارجی باج خواهی کرده و خانواده‌اش را به پیامد‌های جانی جدی از جمله قتل و خارج کردن اعضای داخلی بدن از جمله کلیه تهدید کرده و ساعت ۱۴ تاریخ ۱۸ مهرماه را به عنوان مهلت پایانی واریز وجه در قالب رمز ارز تتر و واریز آن به صرافی بایننس تعیین کرده بودند.  
سردار منتظرالمهدی ادامه داد: «پس از گزارش سفارت چین، پلیس آگاهی غرب تهران و پلیس فتا موفق به شناسایی گروگانگیران در کمتر از ۶ ساعت شدند. در تاریخ ۱۸ مهرماه با توجه به بیم جانی برای تبعه مذکور و قطعی بودن فعالیت باند سازمان‌یافته و تبهکار قاچاق انسان، پولشویی، اغفال و اخاذی از اتباع خارجی در حوالی یکی از شهرک‌های غرب استان تهران، عملیات دستگیری و رهایی گروگان انجام شد که طی آن شهروند چینی آزاد و هر چهار گروگانگیر بازداشت شدند.»
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و پنجاه و هشت
 - شماره هشت هزار و هشتصد و پنجاه و هشت - ۲۱ مهر ۱۴۰۴