واکنش رئیس انجمن پارادوومیدانی به شش مدال طلا

هادی زاده: درخشش بچه‌ها بی‌سابقه بود

 گروه ورزشی /  تیم ملی پارادوومیدانی ایران تا دیروز و پیش از روز آخر، در رقابت‌های پاراجهانی هند با 6 مدال طلا، ۲ مدال نقره و 4 مدال برنز درخشید. نتیجه‌ای درخشان که به گفته علی‌اصغر هادی‌زاده، رئیس انجمن پارادوومیدانی، رضایت‌بخش است، چرا که ایران تا به حال 6 طلای پاراجهانی نگرفته بود. این اتفاق پیشرفت پارادوومیدانی‌کاران را در راستای برنامه‌ انجمن برای پارالمپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس تأیید می‌کند.
هادی‌زاده گفت: «هنوزمسابقات قهرمانی پاراجهانی تمام نشده و شک نکنید مدال‌های تیم ما بیشتر از این می‌شود. اما حتی بدون در نظر گرفتن مدال‌های امروز، همین 6 طلای پاراجهانی در مقایسه با سه طلای پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس، نشان از پیشرفت دارد. بنابراین تا پایان رقابت‌ها منتظر طلاهای بیشتری باشید.»
او به اتفاقات ارزشمند دیگری هم اشاره می‌کند: «علاوه برمدال‌ها، اتفاقات ارزشمند دیگری هم رقم خورد؛ سعید افروز رکورد جهانی پرتاب نیزه را شکست و الهام صالحی اولین مدال طلای تاریخ زنان ایران در رقابت‌های پاراجهانی را به دست آورد. این دستاوردها نشان می‌دهد که ما در مسیر تحقق هدف بزرگ خود یعنی کسب ۸ مدال طلا در پارالمپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس قرار داریم. برای ما، پیشرفت در برنامه از نتایج لحظه‌ای اهمیت بیشتری دارد.»
هادی‌زاده اعتراضات و حاشیه‌های رقابت‌ها را طبیعی دانست: «اعتراض در مسابقات امری قانونی و رایج است. حتی برای ورزشکاران ما نیز پیش آمده که پس از اعتراض، مدال بهتری گرفته‌اند. به طور معمول، تلاش می‌شود عدالت در مسابقات اجرا شود و به همین دلیل تیم‌ها حق دارند پس از پایان رقابت‌ها اعتراض کنند.»
او در پایان درباره برخی بدشانسی‌ها گفت: «علی الفت‌نیا با وجود تلاش‌ زیاد، بدشانس بود و به نظر من شایستگی کسب مدال را داشت. هاجر صفرزاده هم با ایثار و فداکاری دوید، اما متأسفانه او هم با بدشانسی از مدال بازماند.»