از گوشه و کنار ایران

چوبه دار فرجام رفیق کشی
پرونده زندگی مرد جوانی که در یک درگیری خیابانی دوست خود را به قتل رسانده بود، پس از 2 سال در زندان بسته شد. به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، رسیدگی به این پرونده از شامگاه 21 خرداد سال 1402 و به دنبال گزارش درگیری مرگباری در پایتخت آغاز شد. مقتول مرد جوانی بود که با ضربه چوبدستی به قتل رسیده بود و عامل جنایت نیز در چند قدمی او ایستاده بود. متهم در تحقیقات گفت: «با دوستانم مشروب می‌خوردیم که مقتول به همراه یکی از دوستانش نزد ما آمد. او هم شروع به خوردن مشروب کرد و در این حین با هم دعوایمان شد و من یک سیلی به صورت او زدم. بعد هم به خانه رفتم. قرار بود با همسرم به میهمانی برویم در مسیر ناگهان دوباره مقتول را دیدم که به طرفم می‌آمد و شیشه نوشابه‌ای در دست داشت. ترسیدم که بلایی سر همسرم بیاورد یک تکه چوب از باغچه برداشتم و به سر او زدم.» با اعترافات متهم، وی در دادگاه پای میز محاکمه رفت و قضات دادگاه کیفری حکم  قصاص صادر کردند. با تأیید این حکم در دیوانعالی کشور، مرد جوان سحرگاه روز گذشته پس از 2 سال در زندان قزل‌حصار به دار مجازات آویخته شد.
 
قتل عام همسر و 2 فرزند در مراغه
پدر یک خانواده در اقدامی جنون‌آمیز همسر و دو دخترش را در شهرستان مراغه به قتل رساند و پس از این جنایت هولناک به اداره پلیس رفت.  سرهنگ توحید فارسی فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با تأیید این خبر گفت: «در بررسی‌های اولیه مشخص شده است که این مرد ۴۱ ساله عصر سه‌شنبه همسر ۳۸ ساله و ۲ دختر ۱۷ و ۹ ساله‌اش را به قتل رسانده و پس از ارتکاب این جنایت هولناک خود را به پلیس آگاهی مراغه معرفی کرده است.» ️ متهم انگیزه خود را اختلافات خانوادگی شدید و درگیری‌های پی در پی عنوان کرده است. رسیدگی به این حادثه تأسف بار در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفته و تحقیقات تکمیلی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان برای روشن شدن ابعاد مختلف این حادثه، علت و انگیزه اصلی قتل به صورت ویژه در حال انجام است.
 
سوزاندن همسر در پارکینگ خانه
مرد معتاد پس از بستن دست و پای همسرش او را در پارکینگ خانه به آتش کشید. این حادثه هولناک عصر سه‌شنبه 11 شهریور در خانه‌ای واقع در شهرستان سقز رخ داد. همسایه‌ها با شنیدن صدای فریادهای زن جوان همسایه به پارکینگ خانه رفتند و در کمال ناباوری ثریا 35 ساله را که دست و پاهایش بسته بود و در میان شعله‌های آتش قرار داشت مشاهده کردند. آنها بلافاصله زن جوان را به بیمارستان منتقل کردند اما وی بر اثر شدت سوختگی جان باخت. سرهنگ محمدصادق پیروزی فرمانده انتظامی سقز، اظهار کرد: «پس از گزارش وقوع قتل در این شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت و مأموران با انجام اقدامات تخصصی، متهم را در کمتر از یک ساعت شناسایی و دستگیر کردند. متهم مردی ۳۵ ساله و دارای اعتیاد به مواد مخدر صنعتی است که به دلیل اختلافات خانوادگی مرتکب این جنایت شد. متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.»

سرقت زوج تبهکار از طلافروشی‌های قم 
زن و شوهر سارق که از طلافروشی‌های قم سرقت می‌کردند، دستگیر شدند.
سرهنگ جعفر عباسعلی‌پور رئیس پلیس آگاهی استان قم گفت: «به دنبال گزارش وقوع چند سرقت از مغازه‌های جواهر فروشی در مرکز شهر قم در مدت زمان کوتاهی موجی از نگرانی بین اصناف و شهروندان ایجاد شد. بنابراین موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار تیم‌ تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم قرار گرفت و خیلی زود سارقان که یک مرد و همسرش بودند شناسایی شدند.» عباسعلی‌پور ادامه داد: «سپس محل اختفای متهمان در استان تهران شناسایی شد و پس از دریافت نیابت قضایی تیم عملیاتی پلیس آگاهی استان قم شامگاه سه‌شنبه ۱۱ شهریور طی یک عملیات غافلگیرکننده موفق به دستگیری متهمان شدند. در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیری طلاهای مسروقه و البسه مورد استفاده در صحنه‌های سرقت کشف و ضبط شد و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به استان قم منتقل شدند.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و هفت
 - شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و هفت - ۱۳ شهریور ۱۴۰۴