در تشییع پیکر نخست‌وزیر یمن، مردم بر ادامه حمایت از غزه تأکید کردند

حمله به نفتکش اسرائیلی اولین پاسخ انصارالله به صهیونیست‌ها

مراسم تشییع پیکر «شهید احمد الرهوی» نخست‌وزیر یمن و تعدادی از وزرایی که در تجاوز روز پنجشنبه رژیم صهیونیستی به صنعا به شهادت رسیدند روز گذشته با حضور گسترده مردمی در میدان السبعین صنعا برگزار شد. در این مراسم «محمد مفتاح» سرپرست نخست‌وزیری یمن گفت: «ما در موضعی شرافتمندانه هستیم و هرگز از پشتیبانی غزه پشیمان نخواهیم شد. یمن امروز مردان خود را در راه یاری کردن حق فدا می‌کند و ما به این مسأله افتخار می‌کنیم.»
وی گفت: «ما وارد جنگی بزرگ و تأثیرگذار شدیم و با آمریکا درگیر شدیم و این جنگ تنها نظامی نبود. دشمن بنادر را برای ایجاد بحران و تنگنا در یمن هدف قرار داد اما به هدف خود نرسید. بنادر در حال فعالیت هستند و هیچ‌گونه بحرانی ایجاد نشده است.» سرپرست نخست‌وزیری دولت «سازندگی و تغییر یمن» گفت: «دشمن صهیونیستی فکر می‌کرد جنایتش بر موضع ما تأثیر می‌گذارد، اما ما عقب‌نشینی نخواهیم کرد.»
در همین حال رئیس ستاد کل ارتش یمن با اشاره به ترور مقامات یمنی در اثر تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی به صنعا گفت صهیونیست‌ها با ارتکاب این جنایت، درهای جهنم را به روی خود باز کردند. سرلشکر «محمد الغماری» یکشنبه شب در سخنانی، تأکید کرد دشمن اسرائیلی با ترور نخست‌وزیر و تعدادی از وزرا در صنعا، درهای جهنم را به روی خود باز کرده است. وی افزود: «واکنش ما به ترور مقامات یمنی، سخت و دردناک خواهد بود و در این زمینه از گزینه‌های راهبردی مؤثر استفاده خواهیم کرد.» الغماری تصریح کرد: «این جنایت هرگز ما را از مواضع ثابت و حمایتی خود از برادرانمان در نوار غزه و فلسطین منصرف نخواهد کرد.» وی تأکید کرد به یمنی‌ها اعلام می‌کنم در آینده نزدیک درهای جهنم به روی دشمن باز خواهد شد. رهبر انصارالله یمن هم طی سخنرانی به مناسبت شهادت نخست‌وزیر و جمعی از وزرای این کشور تصریح کرد: «راه ملت یمن برای حمایت از مردم فلسطین با تمام توان ادامه دارد. یمن این نبرد مقدس را در همه زمینه‌های نظامی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای ادامه خواهد داد.»
«سیدعبدالملک بدرالدین الحوثی» خاطرنشان کرد: «دشمن وحشی و جنایتکار صهیونیستی تهدیدی برای کل امت است. آنچه رژیم صهیونیستی روزانه در فلسطین و نوار غزه انجام می‌دهد، جنایات وحشتناکی است که باید در برابر آن موضع‌گیری شود.»
سیدالحوثی ادامه داد: «نقشه رژیم صهیونیستی بدون شک به بردگی کشیدن و تجاوز به این امت است. این یک حقیقت تأیید شده است و اغراق یا ابراز احساسات یا نارضایتی نیست.»
رهبر انصارالله تأکید کرد: «خسارات واقعی، متوجه کسانی است که معادله نقض را پذیرفتند و در برابر دشمن اسرائیلی سر تسلیم فرود آوردند. کسانی که نقض و تجاوز را بپذیرند، توسط دشمن اسرائیلی کشته خواهند شد، سرزمین‌هایشان اشغال می‌شود و بدون هیچ واکنش یا موضعی، هر کاری که بخواهد با آنها خواهد کرد.»
وی افزود: «آنچه ملت یمن ارائه کرد در چهارچوب یک موضع عملی است. ملت یمن با دشمن مقابله می‌کند، آن را هدف قرار می‌دهد، به آن خسارت وارد می‌کند و به طور مداوم عملیات نظامی انجام می‌دهد.» الحوثی خاطرنشان کرد: «رویکرد نظامی یمن برای هدف قرار دادن دشمن، چه با موشک چه با پهپاد یا محاصره دریایی، مداوم، ثابت و رو به افزایش است.»

 

برش

حمله موشکی یمن به نفتکش اسرائیلی در دریای سرخ
نیروهای مسلح یمن روز گذشته اعلام کردند، یک نفتکش صهیونیستی را در شمال دریای سرخ هدف قرار داده‌اند. «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروی دریایی این کشور یک عملیات نظامی علیه نفتکش اسرائیلی SCARLET RAY در شمال دریای سرخ با موشک بالستیک انجام داد. وی افزود: «این عملیات منجر به اصابت مستقیم به کشتی شد.»
هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی اولین واکنش ارتش یمن به تجاوز این رژیم به صنعا و شهادت نخست‌وزیر یمن است. تلویزیون اسرائیل، ظهر دوشنبه، تأیید کرد نفتکشی که توسط ارتش یمن هدف قرار گرفته، متعلق به یک فرد اسرائیلی است.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و پنج
 - شماره هشت هزار و هشتصد و بیست و پنج - ۱۱ شهریور ۱۴۰۴