خبر

حقوق رزیدنت‌ها 30 درصد بیشتر می‌شود
ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌و‌گو با ایسنا گفت:«به دنبال اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته، بدهی ۹۷ هزار میلیارد تومانی حوزه سلامت کاهش یافته است. همچنین با جبران شش ماه از عقب‌ماندگی‌ پرداخت‌های پرسنلی، در تلاشیم پرداخت‌ها به‌موقع انجام شود و با افزایش ۳۰ درصدی حقوق رزیدنت‌ها از همین ماه و بهبود معیشت نیروهای طرح در مناطق محروم، حمایت از تیم ملی سلامت را تقویت کنیم.»


علوم پزشکی تهران  در صدر دانشگاه‌های کشور
دانشگاه علوم پزشکی تهران در جدیدترین نتایج نظام معتبر رتبه‌بندی شانگهای (سال ۲۰۲۵) با قرار گرفتن در بازه رتبه‌ای 401-500 عنوان برترین دانشگاه کشور را از آن خود کرده است. به گزارش ایرنا، در این رتبه‌بندی اسامی و جایگاه ۱۰۰۰ دانشگاه برتر جهان منتشر شده که ۶ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران نیز در این لیست وجود دارد. براساس نتایج این رتبه‌بندی، دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه اول و دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، علوم پزشکی شهید بهشتی، صنعتی شریف و علوم پزشکی ایران نیز به ترتیب در رده‌های بعدی دانشگاه‌های برتر کشور قرار دارند.
رونمایی از ۹ برنامه ملی در هفته دولت 
سید جواد حسینی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور از رونمایی ۹ برنامه ملی در حوزه سلامت اجتماعی، توانمندسازی، پیشگیری و رفاه اجتماعی در هفته دولت -دوم تا هشتم شهریورماه- خبر داد. او به ایرنا گفت: «راه‌اندازی سامانه جامع اشتغال و افتتاح باشگاه کارآفرینان نوجوان از جمله این طرح‌هاست. همچنین سلامت اجتماعی مأموریت اصلی سازمان بهزیستی است و هیچ فعالیتی در سازمان انجام نمی‌شود مگر اینکه در ابعاد و مؤلفه‌های سلامت اجتماعی جای بگیرد. در احکام برنامه‌های توسعه نیز مأموریت سازمان بهزیستی، تأمین سلامت اجتماعی تعیین شده است. سلامت اجتماعی وضعیتی است که جامعه بتواند شرایط لازم را برای سعادت و رفاه فردی و اجتماعی اعضای خود با اتکا به مشارکت و برنامه‌ریزی برای نقش‌آفرینی مردم فراهم کند.»
رونمایی از قطار ملی مترو در هفته دولت
معاون حمل‌و‌نقل شهرداری تهران با اعلام خبر رونمایی از قطار ملی مترو در هفته دولت گفت:«بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از محل قرارداد تولید انبوه واگن ملی، آمادگی تحویل دو رام قطار دیگر تا پایان پاییز را داریم.»
هرمزی با تأکید بر اینکه یک رام قطار ملی آماده است و در هفته دولت با حضور مقامات دولتی رونمایی خواهد شد، گفت:«بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، سقف داخلی‌سازی قطار ملی باید به ۸۵ درصد برسد؛ اما این مهم نباید از رام اول قطار ملی محقق شود، یعنی به عبارت دیگر باید داخلی‌سازی تا سقف ۸۵ درصد گام‌به‌گام باشد که در رام اول قطار ملی، حدود ۶۵ درصد داخلی‌سازی داریم.»

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و هجده
 - شماره هشت هزار و هشتصد و هجده - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴