اخبار

عارف: راهبرد دولت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات است
روز گذشته جلسه شورای عالی اداری به ریاست معاون اول رئیس‌جمهوری برگزار و در راستای اصلاح نظام تصمیم‌گیری شوراها و کمیته‌های کشور موضوع بند (ب) ماده (۱۰۵) قانون برنامه هفتم پیشرفت، «اصول و ضوابط ساماندهی نهادهای شورایی» تصویب شد. به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در این جلسه با تأکید بر راهبرد دولت چهاردهم که کم کردن و واگذاری اختیارات است، تصریح کرد: «دولت به دنبال تمرکززدایی است که باید اقدامات در این راستا با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط و ذی‌نفع اتخاذ شود.» 

وزیر امور خارجه از ایرنا بازدید کرد
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیروز با حضور در سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی از این رسانه بازدید کرد. عراقچی، پس از دیدار با حسین جابری انصاری مدیرعامل سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی از بخش‌های مختلف ایرنا بازدید و با خبرنگاران گفت‌و‌گو کرد. وزیر امور خارجه همچنین با حضور در برنامه «میز دیپلماسی» به سؤالات خبرنگار ایرنا پاسخ داد. همچنین سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، نیز روز گذشته در دیدار با حسین جابری انصاری مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در استودیو ایرنا ۲۴ حضور پیدا کرد.
 
قدردانی وزیر کشور 
از مردم و دست‌اندرکاران اربعین
وزیر کشور طی پیامی از مردم و دست اندرکاران راهپیمایی عظیم اربعین حسینی امسال قدردانی کرد. به گزارش ایرنا، اسکندر مؤمنی نوشت: «در ایام اربعین شاهد تجلی بی‌سابقه همدلی و همبستگی مردم و دست اندرکاران اجرایی بودیم که منجر به برگزاری بی‌نظیر مراسم جهانی اربعین شد.»

درخواست دبیرکل مؤتلفه 
برای اصلاح ساختار اقتصادی
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در نامه‌ای به مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری، با برشمردن مشکلات اداری و مدیریتی دیرینه در دولت، خواستار تمرکز بر اصلاح ساختارهای اقتصادی شد. محمدعلی امانی با اشاره به اینکه وجود ساختارهای متعدد تصمیم‌گیری، نبود وحدت فرماندهی در تصمیمات اقتصادی و نبود اختیارات کامل برای مواجهه با مشکلات اقتصادی باعث بروز مشکلاتی برای دولت و کشور شده است، از رئیس‌جمهوری تقاضا کرد اصلاح سیاست‌های پولی و مدیریت نقدینگی، سلامت اداری و ارتقای اعتماد به نهادهای خدمت‌رسان و تثبیت ارزش پول ملی در دستورکار قرار گیرد. دبیرکل حزب مؤتلفه، با اشاره به وجود بیش از 100 عنوان «شورای عالی» در نظام حکمرانی و اداره امور کشور که ترکیبی از مسئولان رده بالا یا نمایندگانی از قوای سه‌گانه را شامل می‌شود، برخی از این شوراها را برای تصمیم‌گیری‌های اصلاحی، مؤثر دانست.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و پانزده
 - شماره هشت هزار و هشتصد و پانزده - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴