مدیرعامل بانک پارسیان در حاشیه نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار مطرح کرد

اعطای تسهیلات ۷ همتی توسط بانک پارسیان

مدیرعامل بانک پارسیان گفت: «با توسعه خدمات مجازی از جمله تسهیلات آنلاین، گام‌های مهمی در این مسیر برداشته‌ایم، بر این اساس سال گذشته حدود ۷ همت تسهیلات در بخش‌های مختلف اعطا شد.» 
به گزارش ایران آنلاین، جواد شکرخواه، مدیرعامل بانک پارسیان در حاشیه نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار با اشاره به اقدامات این بانک طی یک سال گذشته گفت: «در این یک سال تلاش کردیم شفافیت را افزایش دهیم و نسبت‌های ساختار مالی بانک را بهبود ببخشیم. گزارش‌های ارائه‌شده در مجمع نیز حاکی از موفقیت این رویکرد بود. هدف ما تسهیل استفاده مردم از خدمات مالی و بانکی است و بیش از سودآوری، رفع نیازها و سهولت دسترسی مشتریان در اولویت قرار دارد. با توسعه خدمات مجازی از جمله تسهیلات آنلاین، گام‌های مهمی در این مسیر برداشته‌ایم و بر این اساس سال گذشته حدود ۷ همت تسهیلات در بخش‌های مختلف اعطا شد.»
وی با بیان اینکه شرایط عدم اطمینان موجب رکود در همه بخش‌های اقتصادی می‌شود، افزود: «تعویق در تصمیم‌گیری‌ها طبیعی است و وظیفه ما بازگرداندن آرامش به فضای کسب‌وکار است. در همین راستا، سه ماه مهلت قانونی در ارائه اظهارنامه مالیاتی برای بازگشت شرایط به روال عادی در نظر گرفته شده است. توسعه فناوری در حوزه‌های داخلی و عملیاتی بانکی از اولویت‌ها بوده و اقدامات امنیتی انجام‌شده طی یک‌سال و نیم گذشته در ماه‌های اخیر به نتایج ملموسی رسیده است. همچنین تکمیل زنجیره خدمات آنلاین به‌گونه‌ای دنبال می‌شود که حضور فیزیکی مشتریان در شعب به صفر برسد و سامانه جدید آن تا پایان سال رونمایی خواهد شد.»
 
۳۷ همت از وصول مطالبات تعیین تکلیف شد
 در ادامه، مصطفی ضرغامی، قائم‌مقام مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به عملکرد سال گذشته گفت: «سال ۱۴۰۲ سال دشواری برای بانک بود، اما با اقدامات انجام‌شده از زیان عبور کردیم و به سود رسیدیم. نسبت کفایت سرمایه که سال‌های اخیر منفی بود، به مثبت ۴ افزایش یافت. در بهمن‌ماه سال گذشته، برنامه پنج‌ساله بانک در مجمع عمومی فوق‌العاده تصویب شد که بر اساس آن تا افق ۱۴۰۷ سرمایه بانک به بیش از ۱۰۰ همت و نسبت کفایت سرمایه به بالای ۱۲ درصد خواهد رسید. در سال ۱۴۰۳، بیش از 
۴۱ همت سود شناسایی شد که با تراز تلفیقی به ۵۳.۲ همت رسید و مجموع درآمدها رشد ۸۶ درصدی را تجربه کرد. همچنین اجرای پروژه صنایع مس یکی از برنامه‌های مهم بانک است که با دریافت مجوزها و تأمین منابع در جریان است و آینده روشنی برای هلدینگ و بانک ترسیم می‌کند.»
به گفته ضرغامی، مجموع تسهیلات تکلیفی بانک در سال‌جاری 
۲۷ همت بوده که ۱۷.۷ همت آن برای طرح‌های توسعه بخش خصوصی اختصاص یافته است. همچنین توسعه نئوبانک و اجرای طرح پارس‌وام از ابتدای سال‌جاری در دستور کار قرار گرفته است. برای مقابله با تهدیدات سایبری، مرکز عملیات امنیت به بهره‌برداری رسیده که تحول چشمگیری در ارتقای سطح امنیت بانک ایجاد کرده و سامانه مبارزه با پولشویی نیز تا نیمه شهریور فعال می‌شود.» ضرغامی با اشاره به وصول بخش قابل توجهی از مطالبات غیرجاری بانک گفت: «در سال‌جاری ۱,۲۵۰ پرونده به ارزش ۳۷ همت تعیین‌تکلیف شده و هدف ما کاهش این رقم به سطح تک‌رقمی است. تصویب لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز می‌تواند بستری مهم برای ارتقای تعاملات بانکی بین‌المللی باشد.»
وی در پایان از تخصیص ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای طرح نهضت ملی مسکن در مرحله انعقاد قرارداد خبر داد و افزود: «خروج از بنگاه‌داری در دستور کار است؛ به‌گونه‌ای که سال گذشته با فروش اپال، بیشترین خروج از این حوزه در بین بانک‌ها رقم خورد. از ابتدای سال تاکنون رشد منابع بانک به ۱۲ درصد رسیده که نسبت به پیش‌بینی ۱۵ درصدی تا پایان سال، عملکرد مطلوبی محسوب می‌شود.»