اخبار

موافقت رهبر فرزانه انقلاب 
با کناره‌گیری حجت‌الاسلام صدیقی
در پی نامه‌ حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف‌شدن از اقامه‌ نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدیقی در این نامه‌ به رهبر انقلاب، با تشکر به دلیل انتصاب خود به عنوان امام جمعه‌ موقت تهران و اقامه‌ نماز جمعه در 17 سال گذشته، خواستار معاف شدن از اقامه‌ نماز جمعه به سبب تمایل برای تمرکز بر کارهای علمی، تدریسی و تبلیغی شده است.  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر از جناب آقای صدیقی برای اقامه‌ نماز جمعه تهران در 17 سال گذشته و ایراد خطبه‌های مفید و مؤثر در دفاع از نظام اسلامی و بیان توصیه‌های معنوی و اخلاقی در خطبه‌ها، با درخواست وی موافقت کردند.
 
معاون اول رئیس‌جمهور:
معیشت مردم، راهبرد اصلی دولت 
در برنامه‌های اقتصادی است
جلسه روز گذشته هیأت وزیران به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد. به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف در این نشست، بر ضرورت اطلاع‌رسانی عملکرد و دستاوردهای دولت در یک‌سال گذشته تأکید کرد و با اشاره به برخی تغییر قیمت‌ها گفت: «برخی مشکلات و تغییرات قیمت‌ها متوجه داخل کشور نیست و با گرانی‌های بین‌المللی مرتبط بوده است، اما به دلیل اینکه با مردم در میان نگذاشته‌ایم تلقی گرانفروشی شد که باید ستاد تنظیم بازار جدی‌تر مسائل را با مردم مطرح کند.» 
وی با تأکید بر اینکه معیشت مردم راهبرد اصلی دولت در برنامه‌های اقتصادی و از تأکیدات رئیس‌جمهوری است، گفت: «در هر برنامه اصلاحات ساختاری اقتصادی معیشت مردم مطرح و پیوست معیشتی برای تصمیمات اقتصادی دولت در نظر گرفته شده است که همواره در همین مسیر جلو رفتیم و توفیقات خوبی داشتیم.» 
معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به یک سالگی کار دولت چهاردهم اشاره و تصریح کرد: «در آستانه اولین سالگرد آغاز به کار دولت وفاق ملی، مردم انتظار دارند که در دو هفته آینده گزارش عملکردی از اقدامات دولت داده شود که با توجه به اینکه به دلیل برخی مسائل گزارش‌هایی ارائه نشد، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دولتی اقدامات، برنامه‌ها و دستاوردهای دولت را به مردم اعلام کنند.»

دستور تهیه برنامه راهبردی برای حفظ قیمت کالاهای اساسی
معاون اول رئیس‌جمهور دیروز در جلسه ستاد تنظیم بازار با قدردانی از همراهی‌های بخش‌های درگیر در بازار کالا و خدمات در جنگ و با اشاره به برخی نگرانی‌ها درباره تغییرات قیمت‌ها تأکید کرد: «عده‌ای اندک به دنبال سوءاستفاده هستند و راهبرد دولت و دستگاه‌های نظارتی این بود که با توافق امور را جلو ببریم، اما امروز با پدیده غیرواقعی گرانفروشی روبه رو هستیم.» عارف با بیان اینکه دشمنی که در صحنه رودرویی نظامی موفق نشد، در میدان اقتصادی ورود خواهد کرد، گفت: «فعالان اقتصادی باید شرایط کشور را درک کنند. راهبرد نظام آزادسازی قیمت‌ها در چهارچوب برنامه هفتم است، اما شرایط کشور خاص است.» وی با بیان اینکه عده‌ای اندک حسن استفاده از شرایط بعد جنگ را ندارند و افزایش قیمت غیرمجاز اعمال کردند، اظهارکرد: «نمی‌خواهیم تولیدکننده ضرر کند، اما وظیفه دولت و ستاد تنظیم بازار جلوگیری از گرانفروشی است.» وی با بیان اینکه وظیفه دولت پایداری قیمت‌ها به ویژه کالاهای اساسی است و راهبرد معیشت مردم، در تصمیمات اقتصادی دولت در نظر گرفته شده، گفت: «وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت، برنامه راهبردی برای حفظ قیمت کالاهای اساسی را به ستاد تنظیم بازار ارائه کنند.»

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد و چهار
 - شماره هشت هزار و هشتصد و چهار - ۱۳ مرداد ۱۴۰۴