عارف در مراسم گرامیداشت هفته ملی مهارت:

باید با نهادهای علمی جهان ارتباط تنگاتنگ داشته باشیم

معاون اول رئیس‌جمهور روز گذشته در مراسم گرامیداشت هفته ملی مهارت، با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، سازمانی بسیار مهم و با جایگاه ریشه‌ای در نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری کشور است، تأکید کرد: «با وجود جوانان باانگیزه بالا باید فناوران میدان‌داری کنند و نباید در فناوری‌های نوظهور و برجسته هیچ عقب‌‌ماندگی از هیچ کشور پیشرفته‌ای داشته باشیم.» به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف با اشاره به اینکه در 4 دهه اخیر در جهان، رشد فناوری‌ها نسبت به رشد علمی بیشتر بوده است، تصریح کرد: «باید در فناوری‌های پیشرفته بویژه نوظهور در منطقه، جایگاه برتر داشته باشیم.»
وی با بیان اینکه نباید در فناوری‌های نوظهور و برجسته هیچ عقب‌ماندگی از هیچ کشور پیشرفته‌ای داشته باشیم، گفت: «باید علم پا به پای فناوری حرکت کند و رفتارهای فناوری را اصلاح کند وگرنه می‌تواند رفتاری خشن و غیرانسانی داشته باشد.»
عارف با بیان اینکه در حال‌ گذار از صنعت وابسته به صنعت ملی هستیم، تصریح کرد: «به دنبال این راهبرد هستیم که در همه زمینه‌های صنعتی خوداتکا باشیم و نیازهای کشور را برطرف کنیم. البته در این مسیر باید با مراکز علمی، فناوری و دانشگاهی و نهادهای علمی جهان ارتباط تنگاتنگ داشته باشیم.»
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • دولت چه کار می‌کند
  • بورس
  • خودرو
  • حوادث
  • ورزشی
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • گفت و گو
  • اندیشه
  • کتاب
  • گزارش
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هشتصد
 - شماره هشت هزار و هشتصد - ۰۸ مرداد ۱۴۰۴