اخبار

بازداشت یک اسرائیلی دیگر
به ظن جاسوسی برای ایران
رسانه‌های عبری از بازداشت یک صهیونیست به اتهام جاسوسی برای ایران خبر دادند. روزنامه «تایمز اسرائیل» مدعی شد: یک جوان اسرائیلی ۲۴ ساله به نام «روی مزراحی» به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد. بازداشت وی در چهارچوب توطئه ادعایی برای ترور «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ است. مزراحی به «کمک به دشمن در زمان جنگ» متهم شده است. طبق گزارش این رسانه وی آوریل ۲۰۲۵ بازداشت شد. بر اساس گزارش این رسانه‌ها مزراحی مواد منفجره قوی را در نزدیکی منزل کاتس کار گذاشته بود. این مواد منفجره در زمان عبور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از نزدیکی آن آماده انفجار بودند. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد: سازمان اطلاعاتی ایران در آستانه موفقیت در اجرای این عملیات بود. روزنامه تایمز اسرائیل افزود: «مزراحی از سوی نیروهای ایرانی از طریق تلگرام جذب شده بود. وی با یک ایرانی به نام الکس در ارتباط بود. مزراحی دوستش «الموگ آتیاس» ۲۴ ساله را نیز با خود همراه کرد و هر دو مأموریت‌های جاسوسی شامل عکسبرداری از پایگاه‌های حساس از جمله مقر شاباک و تحویل تصاویر به فرد ایرانی را انجام می‌دادند. مزراحی همچنین موبایل جدیدی را خریداری کرده و از طریق یک اپلیکیشن خاص با ایرانی‌ها در ارتباط بود. یک کیف را نیز که شامل بمب بود از یک مکان به مکان دیگر می‌برد. وی همچنین یک خودرو برای اجرای این مأموریت اجاره کرده بود و به «کریات ملاخی» برای دفن این کیف رفته بود.
 
لغو جلسات محاکمه نتانیاهو
هاآرتص گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از رد درخواستش برای لغو شهادتش در دادگاه، برای جلسه استماع محرمانه به دادگاه ناحیه قدس اشغالی رفت. این در حالی است که کانال ۱۲ عبری گزارش داد جلسات محاکمه نتانیاهو در طول هفته آینده، پس از حضورش در یک جلسه غیرعلنی در دادگاه ناحیه قدس اشغالی لغو شد.
 کانال ۱۲ عبری همچنین با استناد به منابعی گزارش داد: رئیس اطلاعات نظامی در پی متقاعد کردن قضات بود مبنی بر اینکه دلایلی وجود دارد که مانع از شرکت نتانیاهو در جلسات محاکمه‌اش می‌شود.
کانال ۱۵ اسرائیل و کانال ۱۲ خبر دادند: جلسات محاکمه نتانیاهو این هفته پس از گزارش آژانس‌های امنیتی از تحولات احتمالی منطقه‌ای لغو شد.

 

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد و شش
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد و شش - ۰۹ تیر ۱۴۰۴