آغاز طرح «ملاقات‌های صلح» در کافه‌ها و محله‌های شهر تهران با هدف گفت‌وگوی اجتماعی و همدلی عمومی

 به ابتکار انجمن علمی صلح ایران، اولین مرحله از سلسله نشست‌های «ملاقات‌های صلح» بزودی درتهران آغاز می‌شود. به گزارش «ایران» نعمت‌الله فاضلی، رئیس انجمن علمی صلح ایران با اعلام این خبر گفت: «طرح «ملاقات‌های صلح» تلاشی ا‌ست برای ایجاد فضاهای گفت‌وگو میان استادان دانشگاه، روشنفکران و مردم در دل شهرها و محله‌ها. این نشست‌ها با هدف کاهش اضطراب‌های اجتماعی، تقویت پیوند دانشگاه و جامعه و شکل‌گیری همگرایی اجتماعی در این دوران دشوار برگزار خواهند شد.» او افزود: «در تهران، بین ۱۰ تا ۱۵ نقطه مشخص از محله‌ها برای این نشست‌ها در نظر گرفته شده است. استادانی از حوزه‌های مختلف علوم انسانی- از روان‌شناسی و جامعه‌شناسی تا فلسفه و فرهنگ- در این جلسات حضور خواهند داشت تا در فضایی آزاد و مردمی به گفت‌وگو با شهروندان بپردازند.»
فاضلی تأکید کرد: «امروز بیش از هر زمان، جامعه ما نیازمند شنیدن و شنیده شدن است. مردم باید بتوانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و امیدهای خود را بیان کنند. این نشست‌ها فرصتی‌ است برای کاهش فاصله‌ها، احیای اعتماد عمومی و بازسازی سرمایه اجتماعی.»
وی همچنین از استقبال اولیه از این طرح خبر داد و گفت: «پیش از آغاز رسمی، بسیاری از شهروندان اعلام آمادگی کرده‌اند برای همکاری، برخی فضای مناسب در اختیار می‌گذارند، برخی پیشنهاد حمایت مالی داده‌اند. این استقبال نشانه‌ای ا‌ست از زنده بودن جامعه و نیاز واقعی به این گفت‌وگوها.»
طرح «ملاقات‌های صلح» با همکاری مراکز فرهنگی، خانه‌های اندیشمندان علوم انسانی، کافه‌ها، فرهنگ‌سراها و دیگر فضاهای شهری به اجرا درمی‌آید. رسانه‌ها نیز به‌عنوان همراهان این مسیر، می‌توانند نقش مؤثری در بازتاب و تقویت این حرکت ایفا کنند. انجمن علمی صلح ایران از همه علاقه‌مندان، نهادها و کنشگران اجتماعی دعوت کرده است در این مسیر همراه شوند و در ساختن فضاهایی برای شنیدن، دیدن، و گفتن نقش داشته باشند.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد و شش
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد و شش - ۰۹ تیر ۱۴۰۴