خبـــر

خشکسالی در ۹۹.۷ درصد از 
پهنه خراسان‌شمالی
بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان‌شمالی گفت:« بر اساس تحلیل شاخص «استاندارد بارش، تبخیر و تعرق» در یک ساله تا پایان اردیبهشت ماه امسال،  ۹۹.۷ درصد از پهنه این استان درگیر خشکسالی است.»
نوربخش داداشی  اظهار کرد:« اکنون ۶۶.۱۱ درصد از پهنه این استان درگیر خشکسالی بسیار شدید، ۲۸.۷۴ درصد متاثر از خشکسالی شدید و ۴.۴ درصد از مساحت این خطه درگیر خشکسالی متوسط است.»
وی افزود:« شدت خشکسالی تنها در ۰.۵ درصد از پهنه این استان خفیف گزارش شده است و وضعیت بارندگی در ۰.۲۳ درصد از مساحت آن در وضعیت نرمال قرار دارد.»
داداشی خاطرنشان کرد:« بر این اساس پهنه هفت شهرستان استان به طور ۱۰۰ درصد درگیر اثرات خشکسالی، ۲ شهرستان بالای ۹۹ درصد و در شهر راز و جرگلان نیز ۹۷.۸ درصد از مساحت درگیر خشکسالی است.»

تشدید خروج اتباع غیرمجاز
 از پایتخت
تهران - استاندار تهران، از تشدید عملیات جمع‌آوری و خروج گسترده اتباع غیرمجاز از پایتخت خبر داد و گفت: نظر به اینکه امنیت شهروندان خط قرمز دولت چهاردهم است، تمام ظرفیت‌های انتظامی، حمل‌ ونقل و اطلاعاتی برای خروج اتباع غیرمجاز به کار گرفته شده است.  
 محمدصادق معتمدیان با بیان اینکه ظرفیت‌های لجستیکی نظیر ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای مشایعت این اتباع تا مرزها به‌کار گرفته شده، اضافه کرد: اتوبوسرانی با همکاری نیروی انتظامی مأموریت انتقال اتباع غیرمجاز تا مبادی مرزی و بازگرداندن آنها به کشورهای مبدأ را برعهده دارد.

فروش نان آزادپز در مشهد نظام‌مند شد
مشهد- رئیس اتاق اصناف مشهد از صدور نرخ نامه جدید برای نانوایی‌های آزادپز در این شهر برای جلوگیری از افزایش‌های احتمالی خبر داد.
هادی مخملی  دراین باره گفت:« با توجه به افزایش قیمت آرد آزاد، از کیسه ای ۶۴۰ هزار تومان به کیسه‌ای یک میلیون و ۲۴۰ هزارتومان بر قیمت نان به نرخ آزاد نیز تأثیر داشته است.»

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • اندیشه - ایران زمین
  • اطلاع رسانی
  • اجتماعی - حوادث
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد
 - شماره هشت هزار و هفتصد و هفتاد - ۰۲ تیر ۱۴۰۴