کاتوزیان: دفاع از میهن وظیفه همه ماست

این روزها «وطن‌دوستی» و «دفاع از وطن» شیرازه مشترک گفتار و نوشتار اهالی اندیشه شده است به طوری که نخبگان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی فارغ از هر گرایش فکری یا سوگیری‌ سیاسی بر یک اصل اساسی متفق‌القول‌اند که باید انسجام ملی را حفظ کنیم تا به سلامت بتوانیم از شرایط بحرانی امروز گذر کنیم. در همین راستا، در روزهای اخیر بسیاری از نخبگان ایرانی خارج از کشور که در دانشگاه‌های بین‌المللی فعالیت دارند با مردم داخل ایران در دفاع از میهن یکصدا 
شده ‎اند. از جمله اینها محمدعلی همایون کاتوزیان، عضو هیـأت علمی مؤسسه شرق‌شناسی دانشگاه آکسفورد انگلستان است که در دفاع از ایران بیانیه داد و در آن آورده است: «حمله اسرائیل را به وطنم و فرزندان وطنم محکوم می‌کنم. امروز روز دفاع از میهن و دفاع از جان و مال مردم نازنین و رنجدیده ماست.»
کاتوزیان می‌گوید که شاید هر یک از ما نقدهایی به برخی سیاست‌ها و سیاستگذاران‌مان داشته باشیم اما در چنین شرایطی دفاع از میهن وظیفه همه ماست بنابراین توصیه می‌کند که حساب‎های داخلی را در موقعیت کنونی باید کنار گذاشت و اتحاد ملی را در مقابل دشمن حفظ کرد: «حساب‌های داخلی را باید فعلاً کنار گذاشت و به فکر میهن و ملت بود. زنده‌باد ایران، زنده‌باد مردم ایران.»
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • اندیشه
  • ورزشی - ایران زمین
  • علم و فناوری
  • اجتماعی - حوادث
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و هشت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و هشت - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴