خبـــر

افزایش سهمیه آرد و تمدید ساعات فعالیت نانوایی‌ها در گیلان
رشت - با توجه به افزایش چشمگیر ورود مسافران به استان گیلان در روزهای اخیر، استاندار گیلان از تأمین کامل ذخایر آرد و گندم، افزایش سهمیه نانوایی‌ها و تمدید ساعات پخت نان برای پاسخ‌گویی مطلوب به نیاز مردم و مسافران خبر داد. هادی حق‌شناس با اشاره به رشد قابل توجه ورود گردشگران و مسافران به استان گیلان، از آمادگی کامل مجموعه اجرایی برای تأمین نیازهای اساسی، به ویژه آرد و نان خبر داد. وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه مشکلی در زمینه ذخایر آرد و گندم در گیلان وجود ندارد، اظهار کرد:« سیلوهای ذخیره گندم در استان در وضعیت بسیار مطلوب قرار دارد و روند توزیع آرد نیز به صورت منظم و مستمر در حال انجام است.» استاندار گیلان با اشاره به افزایش جمعیت موقت و تشکیل صف در برخی نانوایی‌ها در روزهای اخیر، افزود:« این موضوع در چنین شرایطی طبیعی است، اما برای مدیریت بهتر وضعیت و جلوگیری از بروز نارسایی، هماهنگی‌های لازم با تهران انجام و تصمیمات مناسبی اتخاذ شده است.»


توزیع آرد مازاد بر مصرف روزانه در ارومیه
 ارومیه‌- معاون برنامه‌ریزی فرماندار ارومیه گفت: «روزانه تا ۱۷۱ تن آرد مازاد در ارومیه بین نانوایان توزیع می‌شود و در چرخه پخت نان مورد مصرف قرار می‌گیرد و هیچگونه کمبودی در توزیع آرد و نان نداریم.» مریم دهقانی افزود: «سهمیه مصرفی شهرستان ارومیه روزانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن آرد است که در روزهای اخیر این سهمیه نزدیک به دو برابر شده و هر نانوایی هفت لنگه آرد اضافه دریافت کرده است.» وی با بیان اینکه نیاز نانوایان لواش‌پز به هر میزانی از آرد، تأمین می‌شود، افزود: «آرد این بخش از طریق اداره غله شهرستان ارومیه به میزانی که نیاز دارند، در حال عرضه است.»


درگیری سمنانی‌ها 
با پیامدهای بیابان‌زایی
سمنان‌- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: «بیابان‌زایی و کانون‌های بحرانی فرسایش بادی به طور مستقیم یا به صورت گرد‌و‌غبار، زندگی ۱۳۲ هزار نفر از جمعیت استان ۷۰۰ هزارنفری ساکن شهرها و روستاها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.» علیرضا رهایی افزود: «حدود یک میلیون و ۳۷۱ هزار و ۶۷۵ هکتار از اراضی استان در ۱۹ منطقه تحت تأثیر کانون بحرانی فرسایش بادی است و ۳۲ منطقه کانون بحرانی فرسایش بادی محسوب می‌شود.» وی گفت: «کانون‌های فرسایش بادی سالانه به یک‌هزار و ۵۷۸ کیلومتر جاده اصلی و فرعی و ۲۰۰ کیلومتر راه‌آهن و ایستگاه‌های آن در مناطق مختلف استان سمنان خسارت وارد می‌کند.»
 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • اندیشه - گزارش
  • ورزشی - ایران زمین
  • علم و فناوری
  • اجتماعی - حوادث
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و شش
 - شماره هشت هزار و هفتصد و شصت و شش - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴