حمله به مرکز پرورش اسب در کرمانشاه

کرمانشاه - در حمله موشکی صبح یکشنبه اسرائیل به مرکز پرورش اسب‌های مسابقه‌ای در دهکده المپیک کرمانشاه، حدود 60 رأس اسب کشته شدند.
 محمد حسین‌زاده معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: «در این حملات ۲ سوله نگهداری اسب که در محوطه این دهکده بود مورد حمله قرار گرفت و به صورت ۱۰۰ درصد تخریب شد.» وی با محکوم کردن هرگونه حمله نظامی به اماکن و تأسیسات ورزشی افزود: «در این حمله حدود ۵۰ تا ۶۰ رأس اسب نیز که در این سوله‌ها نگهداری می‌شد تلف شدند.» معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه یادآور شد: «خوشبختانه در این حادثه به هیچ فردی از ساکنان این دهکده و یا صاحبان اسب‌ها آسیبی وارد نشد.»
 دهکده المپیک کرمانشاه در زمینی به مساحت ۱۴۰ هکتار احداث و در پنج کیلومتری جاده کرمانشاه به سنندج واقع شده است، عملیات احداث این دهکده که هنوز به طور کامل تکمیل نشده است از سال ۱۳۸۴ آغاز شده است.