ایران به بانک توسعه نوین بریکس می‌پیوندد

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان پس از نشست رؤسای بانک مرکزی و وزرای اقتصاد سازمان همکاری شانگهای در شهر پکن، با دیلما روسف رئیس بانک توسعه نوین بریکس دیدار و درباره افزایش تعاملات پولی و بانکی با کشورهای عضو گروه بریکس به رایزنی پرداخت. خانم روسف نیز در این دیدار از ارائه نظر مثبت خود در جلسات تصمیم‌گیری گروه بریکس درقبال پیوستن جمهوری اسلامی ایران در بانک توسعه نوین بریکس خبر داد.
فرزین و روسف در این دیدار که در شانگهای چین برگزار شد با تأکید بر نقش بانک توسعه نوین بریکس در پیشبرد اهداف کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای نوظهور، با تأکید به تصویب ایجاد بانک توسعه شانگهای توسط کشورهای عضو گروه سازمان همکاری شانگهای بر نقش و عضویت ایران در نهادهای بین‌المللی و منطقه‌ای نظیر صندوق بین‌المللی پول، گروه بانک جهانی، بانک توسعه اسلامی و بانک توسعه زیرساخت آسیا اشاره کرد.
رئیس‌کل بانک مرکزی کشورمان با اشاره به عملکرد مطلوب اقتصادی ایران در سال‌های اخیر، به ظرفیت‌های جغرافیایی، طبیعی و انسانی ایران و نیز روابط و همکاری‌های مطلوب ایران با کشورهای مؤسس آن بانک (هند، آفریقای جنوبی، روسیه، برزیل و چین) اشاره و از آمادگی ایران برای تقویت و افزایش بیش از پیش مناسبات و تعاملات پولی و بانکی با کشورهای عضو بریکس در قالب بانک توسعه نوین خبر داد.
در ادامه این دیدار دیلما روسف رئیس‌جمهوری سابق برزیل و رئیس کنونی بانک توسعه نوین با تأکید بر قدرت اقتصادی ایران در منطقه و استقبال از حضور کشوری با اقتصادی قوی در آن بانک تصریح کرد: «شاخص‌های مثبت اقتصادی ایران و مزیت‌های مطلوبی که ایران در اختیار دارد قطعاً در پیشبرد اهداف بانک توسعه نوین بریکس مؤثر خواهد بود.»
وی از ارائه نظر مثبت خود در جلسات تصمیم‌گیری گروه بریکس در قبال پیوستن جمهوری اسلامی ایران در بانک توسعه نوین بریکس خبر داد.
در پایان این دیدار فرزین از روسف برای حضور در اجلاس اتحادیه پایاپای آسیا که در ماه‌های آتی در تهران برگزار خواهد شد، دعوت کرد.

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و هفت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و هفت - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴