معاون اول رئیس‌جمهور:

روند کاهشی تورم با اقدامات تیم اقتصادی ادامه خواهد یافت

معاون اول رئیس‌جمهور روز گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار، با بیان اینکه شاخص تورم در ماه‌های گذشته وضعیت خوبی در مقایسه با ماه‌های پیش از آن داشته است، از نهادهای نظارتی خواست برخی افزایش قیمت‌ها به بهانه‌های مختلف را پیگیری و در چهارچوب قانون با آن برخورد کنند. به گزارش ایرنا، محمدرضا عارف با قدردانی از مسئولان دستگاه‌های متولی در حل مسائل اصناف در کشور، گفت: «دستگاه‌های نظارتی برخی افزایش قیمت‌ها به بهانه‌های مختلف را پیگیری و در چهارچوب قانون با آن برخوردکنند تا این افزایش قیمت‌های مقطعی و موردی به رقم واقعی خود هرچه سریع‌تر بازگردد.»
معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: «شاخص تورم در ماه‌های گذشته وضعیت خوبی در مقایسه با ماه‌های پیش از آن داشته است که با تلاش‌ها و اقدامات تیم اقتصادی دولت این روند ادامه خواهد یافت.»
در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت موجودی بنادر، ثبت سفارش‌ها و تخصیص و تأمین ارز کالاهای اساسی ارائه شد. در ادامه، نحوه تخصیص ارز تعدادی از کالاهای اساسی بحث و بررسی شد.
صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و پنج
 - شماره هشت هزار و هفتصد و پنجاه و پنج - ۱۲ خرداد ۱۴۰۴