اخبار

کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی
 ۴ شب دیگر تمدید شد
به دلیل استقبال مخاطبان، کنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی برای چهار شب دیگر تمدید شد.
شب‌های اجرای کنسرت علیرضا قربانی در تهران در تاریخ‌های ۱۵ تا ۱۸ خرداد تمدید و بلیت‌فروشی آن از ساعت ۱۸ شنبه ۳ خردادماه شروع شده است.
تور کنسرت‌ «ایرانم» علیرضا قربانی با اجرای قطعات جدید از ۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۹ شب در فضای باز غربی استادیوم آزادی تهران آغاز خواهد شد.
تاکنون ۱۱ شب در تاریخ‌های چهارم، ششم تا یازدهم و سپس از پانزدهم تا هجدهم خرداد برای اجرای تهران تور کنسرت «تهرانم» درنظر گرفته شده است.
این تورکنسرت پس از تهران در شهرهای شیراز، یزد، کرمان، اصفهان، اهواز، تبریز و نیشابور ادامه پیدا خواهد کرد. /ایران

 
ستاره اسکندری و سیاوش ستاری قدردانی شدند
کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم ایران) پس از بررسی‌های هیأت داوران و طبق آرا، در هفدهمین دوره آیین موزه برتر، «موزه خیمه شب‌بازی» را به دلیل فعالیت‌های انجام شده در شاخص آموزش در سال۱۴۰۴به عنوان موزه برگزیده در میان موزه‌های خصوصی اعلام کرد.
در این مراسم از سیاوش ستاری و ستاره اسکندری، از بنیانگذاران خانه موزه خیمه شب بازی ایران قدردانی شد.  خانه موزه خیمه‌شب‌بازی ایران که توسط ستاره اسکندری و سیاوش ستاری بنیاد شده، تلاش دارد در قالب نهاد خصوصی به معرفی یکی از مهم‌ترین هنرهای نمایشی-عروسکی ایران بپردازد که در زمره میراث‌های ناملموس ایرانی، دارای شهرت جهانی است.
سه‌شنبه‌های مبارک عنوان برنامه‌ای است که هر سه‌شنبه میزبان علاقه‌مندان می‌شود و هر هفته در خانه موزه اجرا می‌شود و هر بار راوی داستانی متفاوت از مبارک است. /ایران
 

۱۴ مرثیه برای آزادی
 درنمایشگاه عکس آلفرد یعقوب‌زاده
نمایشگاه عکس «۱۴ مرثیه»، با آثاری از آلفرد یعقوب‌زاده به مناسبت چهل‌وسومین سالروز آزادسازی خرمشهر از ۲ خرداد در گالری آنلاین آرتیبیشن به نمایش درآمده است.  آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس جنگ و مستند متولد ۱۳۳۷ است. یعقوب‌زاده تاکنون در مهم‌ترین بزنگاه‌های سیاسی و تاریخی معاصر ایران و جهان به ثبت قاب‌هایی ماندگار پرداخته است.
این نمایشگاه با همکاری رامش لاهیجی، هنرمند عکاس شکل گرفته است. علاقه‌مندان می‌توانند این نمایشگاه را تا تاریخ ۱۲ خرداد به صورت آنلاین در سایت آرتیبیشن دنبال کنند. /ایلنا

 
تولد یک ارکستر در هفتمین «طرز تازه»
نخستین اجرای صحنه‌ای ارکستر جوانان میترا در هفتمین تجربه طرز تازه، یکم و دوم خرداد ماه در تالار رودکی روی صحنه رفت.
 ارکستر جوانان میترا طی دو‌ شب با ترکیبی از سازهای زهی، بادی و کوبه‌ای اجرایی موفق را به رهبری محمدرضا صفوی روی صحنه برد؛ این درحالی است که شکیبا خسروی به عنوان سولیست ویلن و پویان زادمجید سولیست ویولا، ارکستر میترا را همراهی کردند. این کنسرت در قالب هفتمین طرز تازه بنیاد رودکی برگزار شد.
«طرزِ تازه» عنوان طرحی است که در آن بنیاد فرهنگی هنری رودکی از ایده‌های گروه‌های موسیقی در سبک‌های مختلف از جمله ردیف_دستگاهی، موسیقی نواحی و کلاسیک غربی حمایت‌های ویژه‌ای به عمل می‌آورد. پیش از این نیز کنسرت «تریو + یک» در تالار وحدت، کنسرت «ننشیند خموش» با اجرای گروه همنوازان وداد در تالار رودکی و نیز کنسرت «چهارگان» در تالار رودکی، «نغمه‌های ناگهان» با اجرای حسین علیشاپور و مازیار شاهی در تالار وحدت، «آنسامبل نیواک» در تالار رودکی و ارکستر «دیالوگ» به رهبری پانیذ فریوسفی در قالب این طرح برگزار و با استقبال مخاطبان مواجه شده است./ایران

صفحات
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و چهل و هشت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و چهل و هشت - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴