اخبار

عارف در اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی مطرح کرد
پیشنهاد ایران
برای همکاری در هوش مصنوعی
معاون اول رئیس‌جمهور روز گذشته در اجلاس وزرای علوم کشورهای اسلامی، بر تدوین برنامه‌ای بین دولتی و همکاری فعال کشورهای جهان اسلام برای افزایش سهم کشورهای اسلامی در بازار جهانی هوش مصنوعی تأکید کرد. محمدرضا عارف با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که مسیر آینده توسعه هوش مصنوعی در جهان اسلام باید بر سه اصل توسعه زیرساخت‌های مشترک، همکاری چند جانبه و هم‌افزایی علمی استوار باشد، پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران برای گسترش و تعمیق همکاری‌های بین کشورهای اسلامی در توسعه علم و فناوری در حوزه هوش مصنوعی را ارائه کرد.
 
حضور پزشکیان در مراسم ترحیم
مادر معاون ارتباطات دفتر  رئیس جمهور
مراسم ختم مادر سید مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌ جمهور، دیروز ظهر در مسجد نور میدان فاطمی تهران برگزار شد. به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس‌ جمهوری و محسن حاجی میرزایی رئیس دفتر رئیس‌ جمهور نیز در این مراسم حضور یافتند.
 
اقدام متقابل انگلیس
در احضار سفیر ایران
پس از اقدام یکشنبه گذشته وزارت امور خارجه کشورمان در احضار کاردار انگلیس در تهران، روز گذشته وزارت خارجه انگلیس، سیدعلی موسوی سفیر کشورمان در لندن را به این وزارتخانه احضار کرد. احضار کاردار انگلیس درپی اقدام پلیس این کشور در بازداشت‌های مشکوک و ناموجه برخی ایرانیان در لندن و طرح اتهام‌های نادرست علیه آنان صورت گرفت. دیروز، به فاصله یک روز بعد از اقدام در تهران، در لندن وزارت خارجه انگلیس سفیر ایران را احضار کرد. در بیانیه وزارت خارجه این کشور آمده است: «بنا به دستور وزیر خارجه، سفیر جمهوری اسلامی ایران به وزارت امور خارجه احضار شد. این احضار در واکنش به اعلام اتهام علیه سه تبعه ایرانی تحت قانون جدید امنیت ملی انجام شد.»

 

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و چهل و چهار
 - شماره هشت هزار و هفتصد و چهل و چهار - ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴