هندبالیست جوان در اردوی تیم ملی

حیدری: با رافائل حق‌مان را می‌گیریم

مهری رنجبر / صابر حیدری، این روزها با نبود لژیونرها در اردوی تیم ملی، نام آشناترین هندبالیست است. بازیکن پست بغل راست که برای اولین بار با رافائل کاستیلوی اسپانیایی کار می‌کند، اتفاقی که خودش آن را به فال نیک می‌گیرد. به نظر او هندبال ایران با رافائل حقش را می‌گیرد: «با محدودیتی که عربستان برای هندبال قائل شده، حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض قطعاً خیلی سخت‌تر از قونیه است. اما ما آماده‌ایم، تیم قدرتمندی هم داریم. شک نکنید با تجربیات رافائل می‌توانیم حق‌مان را بگیریم.»
ملی‌پوش جوان به‌رغم سختی کارهندبال ایران در قهرمانی آسیا اما خوشبین است: «قهرمانی آسیا میدان خیلی سختی است، چراکه هر سال تیم‌های آسیایی به روز می‌شوند و با دانش و قدرت اروپایی‌ها جلو می‌روند. ما هم باید سعی کنیم تا از آنها جا نمانیم. هرچند مسیر خیلی سختی داریم و هر چه جلوتر می‌رود سخت‌تر هم می‌شود، چرا که رقبا امکانات خیلی زیادتری از ما دارند. ولی نباید کم بیاوریم و باید با تلاش زیاد همپای آنها جلو برویم. باید در قهرمانی آسیا اول روی سکو برویم و بعد هم سهمیه جام جهانی را برای سومین بار بگیریم.»
هندبالیست جوان از کار با مرد اسپانیایی خوشحال است: «رافائل مربی کاملاً خوش اخلاق، حرفه‌ای و فهیم است که کار با او برایم تجربه خیلی خوبی است، چرا که مربی بزرگی است. ما از او نکات زیادی یاد گرفته‌ایم. نوع تمرین، انگیزه‌ای که می‌دهد و تشویق‌هایش که باعث می‌شود هیچ وقت خستگی تمرین سنگین تو را از پا نیندازد. چرا که می‌بینی سرمربی‌ات با روحیه حمایتت می‌کند. در تمرین این حس خیلی قشنگ است چه برسد سر مسابقه.»
به گفته او برگشت لژیونرها چاشنی رقابت اردونشینان را زیادتر می کند: «شک نکنید با حضور لژیونر در اردوهای بعدی حساسیت و رقابت بین بازیکنان بیشتر می‌شود اما برای ما بازیکنان جوان اولویت تجربه اندوزی است. چرا که اول راه هستیم و نیاز به یکسری تجربه داریم که با بازی کنار بازیکنان بزرگ به دست می‌آوریم. با این حال تلاش می کنیم و می‌جنگیم تا در تیم ملی بمانیم.»
صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و چهل
 - شماره هشت هزار و هفتصد و چهل - ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴