ایران در «ایران»

اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت در بندر کلاهی میناب
میناب - طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت با همکاری پلیس، دستگاه قضایی و وزارت نفت در بندر کلاهی شهرستان میناب اجرا شد. جانشین فرماندهی‌کل انتظامی کشور گفت: «این طرح با جمع‌آوری تجهیزات غیرقانونی شامل تانکرها، لوله‌کشی‌ها و موتور‌های پمپ انتقال سوخت در حال اجراست.» سردارقاسم رضایی گفت: «به متخلفان در بندرکلاهی ۷۲ ساعت مهلت داده شد تا به‌صورت داوطلبانه تجهیزات مرتبط با قاچاق سوخت خود را تحویل دهند. این طرح مصوبه شورای عالی و تأکید رئیس‌جمهوری در مقابله با قاچاق سوخت است.»
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان نیز گفت: «مأموران انتظامی هرمزگان تاکنون چهارصد هزار لیتر گازوئیل را در بندرکلاهی شهرستان میناب کشف کرده‌اند.»

کشت برنج در خوزستان
ممنوع شد
اهواز- به دلیل تداوم خشکسالی و کاهش شدید منابع آبی، کشت شلتوک برنج در حوضه‌های کرخه، دز، کارون، مارون، جراحی و زهره ممنوع شده است. سازمان‌های جهاد کشاورزی خوزستان و آب و برق خوزستان در اطلاعیه‌ای مشترک اعلام کردند که کاهش ۳۸ درصدی بارندگی و ۳۷ درصدی آورد رودخانه‌ها نسبت به سال گذشته، همراه با افت شدید ذخایر سدها، این تصمیم را اجتناب‌ناپذیر کرده است. این ممنوعیت که پس از جلسات کارشناسی متعدد در ستاد مدیریت بحران استان اتخاذ شد، با هدف تأمین آب شرب پایدار، حفاظت از محیط‌زیست و حمایت از نخیلات، باغات و دام‌ها صورت گرفته است. برای حمایت از معیشت کشاورزان، کشت محصولات کم‌مصرف مانند کنجد، ماش، لوبیا، سبزی، صیفی‌جات، ذرت و سورگم در حوزه‌های مجاز توصیه شده و جزئیات آن از طریق شورای کشاورزی استان اعلام خواهد شد.

صفحات
  • صفحه اول
  • سیاسی
  • دیپلماسی
  • جهان
  • اقتصادی
  • زیست بوم
  • گزارش
  • علم و فناوری
  • ایران زمین
  • ورزشی
  • حوادث
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • صفحه آخر
آرشیو تاریخی
شماره هشت هزار و هفتصد و سی و هشت
 - شماره هشت هزار و هفتصد و سی و هشت - ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴